У Apple з’явиться власна кредитна картка

2 хв. читання
applepay121

Сервіси, що розповсюджуються за передплатою, будуть не єдиними digital-продуктами, які Apple представить на презентації 25 березня. У рамках майбутнього заходу компанія може також показати новий фінансовий продукт – кредитна картка, що емітується Apple спільно з банківським холдингом Goldman Sachs, повідомляє AppleIsider з посиланням на Bloomberg.

Банківська картка з’явиться в додатку Wallet з релізом iOS 12.2 автоматично. Щоправда, скористатися нею зможуть тільки жителі США і, якщо пощастить, то й Канади.

Також за інформацією джерел, на презентації 25 березня Apple представить ще такі новинки: сервіс Apple News Magazines, сервіс Apple Video, планшет iPad 10.2, плеєр iPod Touch 7, бездротові навушники AirPods 2 та Бездротова зарядна станція AirPower.

Нагадаємо, з’явилися дані про те, що AirPods 2 надійдуть у продаж 29 березня. Посилаючись на джерело, близьке до Apple, сайт Applesfera стверджує, що цього місяця оригінальні AirPods будуть замінені на друге покоління навушників.

Також компанія Apple працює над вдосконаленням методів захисту фірмових смартфонів від стеження і прослуховування. Про це йдеться у патенті, виданому на ім’я інженерів компанії Відомством з питань патентів і товарних знаків США.

Окрім цього, Apple погрожує розробникам додатків, які шпигують за користувачами, видаленням з App Store. За вимогами Apple, розробникам цих програм слід прямо інформувати, як саме і які дані вони збирають під час того, як власники iPhone використовують їх додатки. В іншому випадку вони будуть видалені з магазину App Store.

Поділитися
Exit mobile version