У Google Фото з’явиться опція 3D-фотографій

3 хв. читання
2 take photo iphone

Зовсім скоро програма “Google Фото” зможе обробити Ваші 2D-зображення та зробити їх такими, ніби вони з самого початку знімалися у 3D.

Google називає такі типи зображень “кінематографічними фотографіями”, і це новий тип зображень, який додаток може показувати як частину свого функціоналу, пише TheVerge.

Ось GIF від Google, який порівнює 2D-зображення із “кінематографічним фото”:

“Для створення “кінематографічних фотографій” ми використовуємо машинне навчання, щоб передбачити глибину зображення та створити 3D-зображення сцени – навіть якщо оригінальне зображення не включає інформацію про глибину з камери”, – пише Джеймі Аспіналл, менеджер продукту Google Photos.  – Ми анімуємо віртуальну камеру для плавного ефекту панорамування – як у фільмах”.

Google заявляє, що Google Фото автоматично створюватиме “кінематографічні фотографії”, і вони з’являтимуться в останньому розділі над сіткою фотографій.

Компанія також додає нові теми для спогадів ( Memories). Тепер Ви зможете побачити спогади про важливих людей у ​​Вашому житті, і незабаром Google Фото покаже вам спогади про Ваші улюблені речі (як приклад, Google наводить серію фото заходу сонця) та  діяльність (наприклад, приготування випічки чи піші прогулянки).

За даними Google, ці нові функції в Memories будуть представлені для користувачів протягом наступного місяця.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Онлайн-шопінг перед святами: п’ять правил безпеки

Як переказати кошти за допомогою Google Pay? – ІНСТРУКЦІЯ

Як шукати відкриті вкладки у Google Chrome? – ІНСТРУКЦІЯ

Чим відеочат відрізняється від особистого спілкування?

Як захистити онлайн-платежі на Вашому смартфоні від зазіхань хакерів? ПОРАДИ

Як вимкнути надокучливий звук сповіщень у WhatsApp? – ІНСТРУКЦІЯ

Зверніть увагу, що у 2021 році продовжать удосконалюватися програми-вимагачі та складні загрози без використання файлів. Крім цього, у центрі уваги знову опиняться проблеми безпеки Інтернету речей, зокрема численні уразливості у “розумних” інтимних іграшках.

До речі, цифрові помічники – це чудові інструменти для отримання інформації, швидких розрахунків, придбання рецептів продуктів харчування, пошуку місць розташування, управління своїми розумними домашніми пристроями тощо. Однак з точки зору безпеки та конфіденційності Ви можете здивуватися, наскільки ці чудові служби знають багато про Вас інформації.

Також сьогодні практично у кожного в кишені лежить смартфон, тому є сенс використовувати його для безконтактної оплати речей. Ось тут з’являються мобільні платіжні платформи, такі як Google Pay. Однак за допомогою Google Pay можна робити набагато більше, ніж просто платежі. Нещодавно Google cуттєво оновила Google Pay – там з’явилася купа нових функцій.

Поділитися
Exit mobile version