У Windows 10 з’явиться нова функція відновлення системи

3 хв. читання
Windows 10 user 3

Найбільш поширеним способом позбавлення від проблем з ПК є перевстановлення Windows. Однак цей процес може істотно затягнутися, якщо інсталяційний диск або USB-накопичувач давно втрачений.

На щастя, вже в наступному році: наявність диска перестане бути проблемою, повідомляє ZDNet. Microsoft додасть у свою ОС функцію відновлення через хмару. При виникненні проблем з комп’ютером ця функція дозволить перевстановити систему.

Можливість встановлювати заново систему за допомогою хмарного завантаження не тільки дуже зручна (наприклад, у разі втрати оригінального способу), але також дозволяє заощадити час на оновлення. За допомогою нової функції користувачі зможуть отримувати найсвіжішу версію Windows прямо з серверів Microsoft, а не встановлювати застарілу ОС із диска або USB-накопичувача.

Але у функції відновлення системи через хмару є свої недоліки. Наприклад, поганий стан комп’ютера або відсутність доступу до Інтернету роблять її абсолютно марною.

До речі, баги і помилки властиві будь-якій операційній системі, і лагодять їх розробники, на жаль, не завжди відразу. Якщо Ви зіткнулися на Android із проблемою підключення до мережі, то з цією проблемою Вам допоможе ця стаття.

Нагадаємо, версія Microsoft Edge, встановлена в Windows 10, відправляє повну URL-адресу сайтів, які відвідує користувач, компанії Microsoft. Ці дані містять не тільки інформацію про сторінку, а й ідентифікатор безпеки.

Також незабаром вийде на ринок Windows 11, і стане вона новою найкращою в світі ОС для електронних пристроїв, стверджують розробники.

Стало відомо, що компанія “Viber”, яка володіє однойменним месенджером, планує відкрити в Україні офіс і набирає штат працівників.

Окрім цього, навіть правоохоронні органи втратять можливість прослуховувати мобільні пристрої з запуском технологій 5G.

Якщо смартфон став Вашим цифровим помічником у повсякденному житті й у роботі, пропонуємо добірку мобільних сервісів для монтажу відео. Вони стануть Вам у нагоді, коли Ви перебуваєте на цікавій події, за кордоном, маєте гарні кадри але не маєте часу, щоб змонтувати їх у непростому Premiere Pro, радять фахівці громадської організації “Інтерньюз-Україна“.

Зверніть увагу, дослідник з компанії Cure53 Алекс Інфюр (Alex Inführ) повідомив, що патч для недавно виправленої уразливості в офісному пакеті LibreOffice можна обійти. Для виконання коду на системі зловмиснику досить змусити жертву відкрити шкідливий документ.

Аналітики Mangrove Capital Partners заявляють, що Apple представить операційну систему SiriOS в 2020 році. Вона буде використовуватися в пристроях “інтернету речей”.

Якщо раніше при реєстрації в Instagram користувачі могли не вказувати свій вік, то незабаром все може змінитися. Користувачі, які не досягли 13 років або вказали відверто невірну дату народження (наприклад 1 січня 1905 роки), зареєструватися в сервісі не зможуть. Який максимальний вік буде допустимо для реєстрації, невідомо.

Поділитися
Exit mobile version