В Youtube експериментують з розширеними функціями коментарів

3 хв. читання
youtube content

YouTube тестує нову функцію, яка дозволяє переглядати коментарі, прив’язані до певного кадру або проміжку часу на відео. Щоб дізнатися, чи є Ви учасником експерименту, відвідайте розділ коментарів у програмі YouTube для iOS або Android, натисніть кнопку “Сортувати” та знайдіть опцію “Timed Beta”. Про це повідомляє PC Magazine.

Більш детальних подробиць  немає – невідомо навіть про те, чи стане це також доступним у веб-версії Youtube. Також незрозуміло, які саме відео входять в пакет, доступний для тестування – що робить майже неможливим дізнатися, чи є Ви одним із щасливих користувачів із  раннім доступом. З одного боку, ця функція може допомогти уникнути спойлерів під час прокрутки коментарів. З іншого боку, це може переповнити відео спамом у коментарях.

YouTube заявив, що “розгляне можливість розгортання цього в більш широкому плані” на основі відгуків. Звичайно, немає жодних гарантій, що такі коментарі будуть постійною функцією, і все це може ще не раз  змінитися, перш ніж цю функцію запровадять у повному обсязі. Користувачі вже можуть  позначати часові мітки до відеокоментарів, додаючи пряме посилання на певну точку на смузі прокрутки – полегшуючи навігацію по відео або просто виділяючи певний момент.

“Команди з впровадження нових продуктів YouTube постійно випробовують нові інструменти та функції, які допоможуть Вам легше знаходити, переглядати, ділитися та створювати вміст”, – йдеться на сторінці компанії. “Якщо Ви коли-небудь помічали, що YouTube для Вас виглядає дещо інакше, ніж для Вашого друга чи члена сім’ї, Ви, мабуть, бачите один із цих експериментів”.

Нещодавно потокова платформа почала експериментувати, приховуючи кількість дизлайків до відео, дозволяючи людям показувати ставлення до відео, не знаючи думку  більшості користувачів. Тим часом автори відео все ще можуть бачити точну кількість  лайків/дизлайків в YouTube Studio.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як видалити обліковий запис Facebook? – ІНСТРУКЦІЯ

Як синхронізувати вкладки між різними браузерами? – ІНСТРУКЦІЯ

Як зменшити цифровий слід та захистити особисті дані? ПОРАДИ

Instagram як бізнес: у чому секрет успіху в мережі?

Як правильно вибрати ноутбук? ПОРАДИ

До речі, китайського виробника розумних телевізорів Skyworth викрили в шпигунстві за користувачами. Кожні 10 хвилин апарат сканував приміщення з метою пошуку інших пристроїв, підключених до мережі Wi-Fi.

Також фахівець компанії ESET Джейк Мур виявив проблему, коли попросив свою восьмирічну дочку протестувати надійність функції розблокування iPhone за допомогою смарт-годинника Apple Watch, що дозволяє розблокувати смартфон при носінні захисної маски. Дівчинка наділа маску і негайно отримала доступ до татового iPhone, просто змахнувши вгору екран.

Apple випустила нову версію операційної системи iOS для iPhone та iPad. Вона додасть на пристрої низку нових функцій, але головні нововведення стосуються приватності користувачів та захисту їхніх персональних даних.

Окрім цього, зловмисники стали частіше використовувати документи Microsoft Excel (версії 4.0) для поширення шкідливих програм, таких як ZLoader і Quakbot.

Поділитися
Exit mobile version