Як Google Pixel працює на різних версіях Android? – ВІДЕО

1 хв. читання
pixel 23

Google заявила, що представить офіційне оновлення до Android Q на оригінальні смартфони Pixel. Для фанатів компанії, а особливо для тих, у кого в розпорядженні все ще є перші “пікселі”, ця новина стала великим і приємним сюрпризом. У зв’язку з цими радісними новинами на YouTube з’явилося відео, де автор вирішив порівняти продуктивність однієї моделі смартфона Pixel з різними версіями Android.

Перше покоління смартфонів Google Pixel і Pixel XL було представлено ще в 2016 році, і, як правило, смартфони цього віку зі встановленою на них актуальною версією ПЗ починають помітно гальмувати. Все ж варто віддати оригінальним флагманів Google належне, оскільки вони за весь час служби показували себе дуже гідно.

До речі, компанія Google ухвалила рішення поширити дію програми попереднього тестування Android Q на нові пристрої. Цю інформацію журналістам підтвердив представник Google Ільян Малчев.

Нагадаємо, популярні Android-додатки відправляють персональні дані користувачів безпосередньо Facebook відразу ж після авторизації.

Також на базі платформи Android Messages запустять спеціальний месенджер, який працюватиме на мобільних пристроях під управлінням однойменної операційної системи.

Поділитися
Exit mobile version