Як налаштувати автоматичне закриття вкладок у Safari?

2 хв. читання

В iOS 13 з’явилася можливість автоматично закривати відкриті вкладки у браузері Safari.

Багато користувачів iPhone і iPad звикли залишати відкриті вкладки у стандартному браузері Safari. З часом це призводить до захаращення додатками. Доводиться періодично вручну видаляти всі непотрібні вкладки.

В iOS 13 Ви можете автоматизувати даний процес. Для цього:

1. Перейдіть в “Налаштування”- “Safari” – “Закриття вкладок”.

2. Виберіть відповідний інтервал (день, тиждень або місяць)

3. Радійте чистоті в стандартному браузері iOS.

close safari tab

Не забувайте після цього додавати потрібні вам вкладки в закладки або список для читання через меню “Поділитися”.

Нагадаємо, нову активність сімейства шкідливих програм Zebrocy групи кіберзлочинців Sedni виявили фахівці компанії ESET. Цього разу кампанія зловмисників спрямована на посольства та міністерства закордонних справ у країнах Східної Європи та Центральної Азії.

Завдяки WatchOS 6 смарт-годинник Apple Watch наближається до самостійного пристрою. Раніше Ви не могли б налаштувати Apple Watch без iPhone, а тепер Ви можете встановлювати та видаляти додатки, не торкаючись свого смартфона.

Також Співробітник Microsoft Аарон Лоуер (Aaron Lower) детально пояснив, як працює нова функція “Завантаження з хмари” в Windows 10 20H1 (версія 2003). В офіційному блозі Windows Insider опубліковали матеріал, в якому Лоуер розповідає про вбудовані функції повернення Windows 10 до вихідного стану, а також про розділи відновлення.

Зауважте, що Apple випустила оновлення iOS 13.1 та iPadOS раніше, ніж планувала. Це повинно виправити деякі помилки, знайдені у досить “сирій” версії iOS 13.0. Але компанія вже попереджає клієнтів про ще одну помилку, яку вона ще не виправила.

Часом трапляється, що Play Маркет перестає працювати. Які фактори на це можуть вплинути, та що робити, аби знову отримати доступ до віртуального магазину додатків, читайте у статті.

Поділитися
Exit mobile version