Як перевірити обсяг зайнятого сховища на iPhone?

4 хв. читання

Готові замовити новий iPhone 11 або iPhone 11 Pro, але Ви не можете згадати, скільки пам’яті Ви використовуєте на поточному iPhone? Про те, як швидко перевірити, скільки пам’яті потрібно для Вашого нового iPhone, дізнайтесь з цієї статті.

Забути про те, яку кількість внутрішньої пам’яті iPhone Ви використовуєте, легко, особливо якщо Ви не наближаєтесь до граничної межі, щоб отримувати сповіщення про те, що не вистачає місця на накопичувачі. Але враховуючи, який обсяг пам’яті Вам потрібно отримати  на новому iPhone 11, важливо повторно перевірити ці цифри, особливо якщо Ви плануєте не змінювати новий iPhone більше року, пише 9to5mac.

Ще один фактор, який слід враховувати, – це те, що Ви можете щвидше заповнити накопичувач, враховуючи усі можливості нової камери, що постачаються разом із iPhone 11.

Отож, навіть якщо у Вас є певний запас місця на Вашому поточному накопичувачі iPhone, можливо, слід запланувати заздалегідь збільшення обсягу відео та фотографій, які Ви будете знімати за допомогою більш потужної камери iPhone 11 або iPhone 11 Pro.

Як розрахувати, скільки місця Вам потрібно у Вашому новому iPhone:

  1. Відкрийте “Налаштування” та натисніть “Загальні“.
  2. Посередині екрана торкніться накопичувача iPhone.
  3. Ви побачите доступну та використану пам’ять угорі.
  4. Ознайомтеся з програмами та файлами, які займають найбільше місця, а також з рекомендаціями по очищенню накопичувача iPhone.

signal attachment 2019 09 18 091527 001
Перед тим, як перейти на новий iPhone – використайте цей прекрасний час, щоб прибрати все зайве, якщо ви хочете видалити вміст старого смартфона. Переконайтеся, що після завершення очищення вашого поточного iPhone слід виконати кілька резервних копіювань, перш ніж відновити новий iPhone 11 або iPhone 11 Pro за допомогою резервного копіювання..

До речі, Google представила можливість автоматичного створення резервних копій на Android, якою зможуть скористатися передплатники хмарного сервісу Google One.

Нагадаємо, Apple часто називала свою мобільну операційну систему однією з найбільш захищених і безпечних, але хакерам вже вдалося знайти серйозну уразливість в одній з останніх бета-версій iOS 13.

Також багато людей вважають, ніби програмні продукти Apple безпечніші, ніж інші, однак, як показують дані телеметрії за перше півріччя 2019 року, “яблучна” екосистема все більше цікавить кіберзлочинців.

Стало відомо, що зловмисники можуть використовувати справжні файли Microsoft Teams для виконання шкідливого ​​навантаження за допомогою підробленої папки встановлення.

У “пісочниць” від VMware, Comodo та Microsoft, схоже, з’явилася альтернатива від Sophos – Sandboxie. Тепер вона безкоштовна – виробник виклав код у загальний доступ.

Нещодавно дослідники з кібербезпеки виявили існування нової та раніше не виявленої критичної вразливості на SIM-картах, яка могла б давати можливість віддаленим зловмисникам компрометувати цільові мобільні телефони та шпигувати за жертвами, лише надсилаючи SMS.

Зверніть увагу, кількість шкідливих програм і виявлених вразливостей на платформі iOS значно зросла. Про це свідчать дані звіту компанії ESET щодо актуальні загрози для власників мобільних пристроїв Apple.

Нові iPhone у майбутньому матимуть не лише новий дизайн, але й підекранний сканер відбитків пальців. Однак, як стало відомо, Apple працює над абсолютно новим способом біометричної ідентифікації для своїх пристроїв.

Поділитися
Exit mobile version