Як повернути Google Play на смартфони Huawei?

3 хв. читання
Huawei Mate 20 Pro

Як виявилося, Google не блокує роботу своїх сервісів на Huawei Mate 30 і Mate 30 Pro. Це означає, що користувачі можуть самостійно встановити на свої смартфони не лише Google Play Маркет, але і повний набір інших служб пошукового гіганта – від Google Mobile Services, що забезпечують розсилку пуш-повідомлень і навігацію, до Google Pay.

А оскільки установка необхідних інструментів відбувається ледь не в автоматичному режимі, піти на це зможе максимально широка аудиторія користувачів, пише AndroidInsider.

Для того, аби завантажити та встановити Google Play Маркет на Ваш смартфон:

  1. Відкрийте браузер і перейдіть на сайт lzplay.net.
  2. Натисніть велику синю кнопку, що з’явилася на екрані, для завантаження пакета Google Services.
  3. Встановіть APK-файл app-release.apk і дотримуйтесь інструкцій на екрані.
  4. Після того, як Google Play встановиться, запустіть його (якщо вхід не вдався, просто перезавантажте смартфон).
  5. Авторизуйтесь і встановіть всі необхідні Вам програми Google (необов’язково встановлювати всі).

Описаний спосіб є найбільш простим з усіх існуючих шляхів установки сервісів Google на несумісні пристрої. Він не вимагає отримання рут-прав і розблокування бутлодера. Проте, в результаті Ви отримуєте працездатний набір сервісів Google, в тому числі пакет Google Mobile Services. Завдяки йому Ви можете бути впевнені, що пуш-повідомлення від усіх встановлених додатків дійдуть до Вас в термін незалежно від того, чи запущений додаток на даний момент або видалений з оперативної пам’яті.

Нагадаємо, нову активність сімейства шкідливих програм Zebrocy групи кіберзлочинців Sedni виявили фахівці компанії ESET. Цього разу кампанія зловмисників спрямована на посольства та міністерства закордонних справ у країнах Східної Європи та Центральної Азії.

Завдяки WatchOS 6 смарт-годинник Apple Watch наближається до самостійного пристрою. Раніше Ви не могли б налаштувати Apple Watch без iPhone, а тепер Ви можете встановлювати та видаляти додатки, не торкаючись свого смартфона.

Також Співробітник Microsoft Аарон Лоуер (Aaron Lower) детально пояснив, як працює нова функція “Завантаження з хмари” в Windows 10 20H1 (версія 2003). В офіційному блозі Windows Insider опубліковали матеріал, в якому Лоуер розповідає про вбудовані функції повернення Windows 10 до вихідного стану, а також про розділи відновлення.

Зауважте, що Apple випустила оновлення iOS 13.1 та iPadOS раніше, ніж планувала. Це повинно виправити деякі помилки, знайдені у досить “сирій” версії iOS 13.0. Але компанія вже попереджає клієнтів про ще одну помилку, яку вона ще не виправила.

Часом трапляється, що Play Маркет перестає працювати. Які фактори на це можуть вплинути, та що робити, аби знову отримати доступ до віртуального магазину додатків, читайте у статті.

Поділитися
Exit mobile version