Як позбутися реклами у соціальній мережі? ІНСТРУКЦІЯ

5 хв. читання
ONLINE ADVERTISING man working on laptop Online Advertising Website Marketing Update Trends Report News Online Advertising Online Marketing Business Content Strategy

Як часто Вам трапляються  рекламні оголошення у стрічці на Fecebook? Через кожен другий пост? І постійно доводиться повідомляти Facebook, що не хочете більше бачити цю рекламу? Є простіший спосіб позбутися надокучливих оголошень. Як це зробити, читайте в інструкції.

Facebook, як відомо, живе із заробітку на рекламі, саме тому її у Вашій стрічці так багато. Але цьому можна зарадити, налаштувавши розділ “Реклама” відповідно Ваших смаків та уподобань.

Соціальна мережа створює  рекламні оголошення на основі таких даних, як інформація про Ваш профіль, дії, які Ви здійснюєте у Facebook та веб-сайти та програми, якими Ви користуєтесь у Facebook. Наприклад, якщо у Ваші налаштування входить “Їзда на велосипеді”, Ви можете побачити рекламу місцевого магазину велосипедів.

Якщо Ви не хочете, щоб Facebook використовував інформацію, яка базується на Вашій активності на веб-сайтах або в додатках від Facebook для показу оголошень, Ви можете відмовитися від цього у налаштуваннях.

Як налаштувати рекламу?

Якщо Ви бачите оголошення, які Вам не цікаві, налаштуйте рекламні переваги. На сторінці “Ваші рекламні переваги” можна персоналізувати оголошення, які Вам показують, вказавши свої інтереси та інформацію профілю.

Якщо Ви не хочете, щоб для показу реклами на Facebook використовувалася інформація про ваших діях на сайтах і в додатках за межами Facebook, відмовтеся від цього в налаштуваннях. Сховайте оголошення певного рекламодавця. Якщо ви бачите нецікаве оголошення, сховайте його або всю рекламу цього рекламодавця.

Щоб переглянути Ваші параметри реклами на основі даних від рекламодавців партнерів Facebook, виконайте нижченаведені дії:

1. У меню налаштування облікового запису (стрілочка вгорі справа у десктопній версії або три горизонтальні риски справа у мобільній версії) оберіть розділ “Налаштування та конфіденційність“.

2. Розгорніть меню та проскрольте до розділу “Реклама“.

3. Натисніть “Налаштування реклами” та перейдіть у цей розділ. Саме тут розпочинається найцікавіше. “Хитрий” Facebook заховав налаштування реклами так, що без знання англійської мови та інтуїції відписатися від надокучливих рекламодавців Вам навряд чи вдасться.

addds 1

4. Щоб Вам зручніше було здійснювати налаштування, радимо відкрити вказаний розділ з комп’ютера. Тут побачите “Ваші зацікавлення”, “Рекламодавці та підприємці”, “Ваша інформація”, власне сам розділ “Налаштування реклами” та “Сховайте рекламу на певні теми”.

5. Розгорніть вкладку “Ваші зацікавлення”. Ви здивуєтесь, скільки їх у Вас є – це і бізнес, і промисловість, і розваги, і новини, і подорожі, і їжа, і напої. Схоже, Facebook щоразу коли Ви реагуєте на певну тему, автоматично відносить її до Ваших зацікавлень. “Ваші зацікавлення” можна редагувати. Для цього натисніть на плитці та видаліть її.

6. Коли Ви перейдете до наступної вкладки “Рекламодавці та підприємці”, Ви ще більше здивуєтесь, скільком підприємствам Ви цікаві. Щоб заборонити їм надавати Вам рекламу, оберіть плитку, натисніть “View Controls” та натисніть “Заборонити”.

7. У вкладці “Ваша інформація” є два розділи – “Про Вас” та “Your Categories”. Переконайтесь, що у першій з них усі вимикачі у стані “Вимкнено”, а у другій – передача даних щодо Вашого пристрою та користування мережею – закреслені.

8. У “Налаштуваннях реклами” переконайтесь, що кожен з параметрів перебуває у стані, як на скрін-шоті (у десктопній версії аналогічне відображення розділу).

9. У розділі “Сховайте рекламу на певні теми” налаштуйте свої уподобання.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ЯК ПЕРЕВІРИТИ ОПЕРАТИВНУ ПАМ’ЯТЬ НА ПОМИЛКИ ТА ВИПРАВИТИ ЇХ? – ІНСТРУКЦІЯ

ЯК КОНТРОЛЮВАТИ ОНОВЛЕННЯ WINDOWS 10 ЗА П’ЯТЬ КРОКІВ

ЯК ОБМЕЖИТИ ЕКРАННИЙ ЧАС У WINDOWS 10? – ІНСТРУКЦІЯ

ЯК ВИПРАВИТИ НЕПОЛАДКИ ЗІ ЗВУКОМ НА МАС?

ЯК ЗАБОРОНИТИ ВІДЗНАЧАТИ ВАС НА ФОТО В INSTAGRAM?

Нагадаємо, дослідники компанії Avast виявили три шахрайських VPN-додатки для iOS-пристроїв, які самовільно списують кошти користувачів. За словами експертів, додатки стягують підвищену плату за послуги, які не надаються належним чином.

Також Apple опублікувала набір безкоштовних інструментів та ресурсів, щоб допомогти розробникам менеджерів паролів – а також інших програм – генерувати надійні паролі.

До речі, компанія Mozilla планує додати в майбутні версії Firefox можливість експорту збережених облікових даних у файл формату CSV, який потім можна імпортувати в менеджер паролів або зберігати в якості резервної копії.

Окрім цього, дослідники із ProtectEM виявили, що контролери світлофорів на мікросхемах SWARCO LS4000 вразливі до атак через відкритий порт, який використовується для налагодження роботи системи управління.

А експерти з компанії IntSights відзначили збільшення попиту на облікові дані YouTube-каналів на підпільних торгових майданчиках. Вартість пропонованих екаунтів пропорційна кількості передплатників. Наприклад, ціна за канал з 200 тис. передплатників починається від $1 тисячі.

 

Поділитися
Exit mobile version