Як власноруч виправити помилку із підключенням Bluetooth-колонок після оновлення Windows 10?

3 хв. читання

Як писав Cybercalm, оновлення Windows 10 KB4505903 від 26 липня 2019 року може викликати проблеми з передачею звуку через Bluetooth. Однак Ви вже можете позбутися цієї несправності, поки Microsoft готує офіційне виправлення.

Якщо Ви регулярно встановлюєте оновлення Windows 10, то могли помітити проблеми зі звуком при використанні зовнішніх динаміків Bluetooth, які стали проявлятися після установки липневого оновлення KB4505903. Ця проблема може виникнути на комп’ютерах із вбудованими динаміками і проявляється у протягнутому відтворенні звуку на зовнішніх аудіопристроях Bluetooth.

В офіційному документі підтримки Microsoft також повідомляє про інші симптоми: неможливість підключення колонок Bluetooth до комп’ютера, погана якість звуку через динаміки Bluetooth або відтворення звуку через вбудовані колонки ПК замість колонок Bluetooth.

Поки Microsoft не виправила проблему, Ви можете спробувати обхідне рішення, яке відновить працездатність Bluetooth аудіопристроїв.

MultiFeature PCsПеред застосуванням наведених кроків переконайтеся, що Ви зберегли прогрес роботи у відкритих програмах, оскільки Вам знадобиться перезавантажити комп’ютер наприкінці процесу. Отже:

  1. Натисніть клавіші Windows + R на клавіатурі, щоб відкрити вікно “Виконати“.
  2. Введіть cmd і натисніть клавіші Ctrl + Shift + Enter на клавіатурі, щоб запустити командний рядок від імені адміністратора.
  3. Введіть команду sfc/scannow і натисніть Enter на клавіатурі. Розпочнеться сканування системи, даний процес займе кілька хвилин. Ця операція дозволяє усунути поширені проблеми з системою, включно з пов’язаними з Bluetooth аудіо.
  4. Натисніть кнопку “Пуск“.
  5. Натисніть кнопку керування живленням.
  6. Виберіть “Перезавантаження“. Перед перезапуском переконайтеся, що Ви зберегли прогрес роботи.

Після виконання цих кроків Ви зможете без проблем використовувати зовнішні колонки або навушники Bluetooth з ПК Windows 10.

Нагадаємо, мешканець Миколаєва на різноманітних хакерських форумах пропонував послугу з криптування шкідливого програмного забезпечення. Після криптування вірус успішно “обходив” антивірусні програми на комп’ютерах користувачів.

Google повідомила про нову ініціативу Privacy Sandbox, у рамках якої розробляється новий набір відкритих стандартів. За їх допомогою Google прагне створити баланс між конфіденційністю користувачів і бажанням рекламних компаній відстежувати їх.

Також корпорація Microsoft активно працює над інтеграцією власного програмного забезпечення на пристрої Samsung. Пілотні рішення стартують на флагманських пристроях корейського гіганта – Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10+.

Замість того, щоб встановлювати додаткове розширення від Google, користувачі Chrome отримують вже вбудований в браузер інструмент, який буде перевіряти безпеку облікових даних кожного разу, коли вони вводять пароль в Інтернеті. Так, остання версія Chrome Canary отримала новий експериментальний прапор, який дозволяє розблокувати вбудовану функцію перевірки пароля.

Поділитися
Exit mobile version