Яким буде новий Samsung Galaxy Note 10 Lite?

4 хв. читання

Модель Galaxy Note 10 Lite, напевно, буде дешевшою, але при цьому все ще потужною версію флагмана від Samsung.

Зовсім нещодавно в Мережу потрапили знімки, на яких чітко видно новий смартфон Galaxy Note 10 Lite. Причому, судячи з усього, це реальні промо-матеріали Samsung.

Як виглядає новий смартфон?

Фотографії нового і ще не представленого смартфона Samsung явно є моделлю серії Galaxy Note. Але так як зараз не самий відповідний час для Galaxy Note 11, адже “десятка” вийшла зовсім нещодавно, то очевидно, що смартфон з підтримкою S-pen, повинен бути “спрощеною” версією Samsung Galaxy Note 10. Можна припустити, звичайно, що версія буде не “спрощена”, а “модифікована” і тоді ми отримаємо щось на зразок Galaxy Note 10 Pro, але такий результат вкрай малоймовірний.

Galaxy Note 10 Lite зображений у всій красі з дисплеєм Infinity U і типовим для серії стилусом, який Samsung називає S-Pen. Корпус трохи округліший, ніж у звичайного Galaxy Note 10 або Galaxy Note 10+. Так що він не виглядає таким іміджевим пристроєм. Це також підкреслюється плоским дисплеєм. Дві поточні моделі Galaxy Note мають закруглені поздовжні краї. Samsung обходиться без них вперше за кілька поколінь Note.

Note 10 Lite 2

На задній панелі також є чітка відмінність від раніше випущеної моделі Galaxy Note 10. Секція камери “зібрана” на одній платформі і має вигляд майже квадрата. Камера має три одиночних вічка і світлодіодний спалах. Що стосується кольорів, то тут одкровень бути не повинно – класичний чорний, яскраво-червоний і колірної градієнт з палітри досить холодних тонів, таких як синій, м’ятно-зелений і фіолетовий. Можливо, будуть і інші варіанти забарвлення.

Якими будуть технічні характеристики Note 10 Lite?

Про технічні характеристики поки відомо не так багато деталей. Але вже можна припустити, що тут буде встановлений процесор Exynos з номером моделі 9810. Альтернативою буде SoC від Qualcomm. Можливо, його місце займе Snapdragon 855. Ходили чутки і про Snapdragon 865 або Snapdragon 765. Але надто вже дорого було б встановлювати новітній чип в проміжну модель. Є також дані, що смартфон буде мати 6 гігабайт оперативної пам’яті і об’єм пам’яті в 128 гігабайт.

Щодо моменту анонса поки що невідомо нічого конкретного. Але все говорить за те, що презентація може відбутися на початку 2020 року. Швидше за все, це станеться в рамках Consumer Electronics Show 2020 (CES 2020), що пройде в січні в Лас-Вегасі. Кращого часу для анонсу придумати складно.

До речі, Microsoft припиняє підтримку Windows 7 14 січня 2020 року (у перший Patch day січня 2020 року). Після цієї дати компанія більше не буде випускати оновлення для домашніх користувачів. Організації мають можливість продовжити підтримку до трьох років, сплачуючи Microsoft за пристрій (малий бізнес) або  за ліцензію на одного користувача (великий та середній бізнес).

Зверніть увагу, Facebook визнала факт відстеження. Навіть вимкнення “служби визначення місцеположення” не буде захищати користувачів від постійного спостереження з боку компанії, дозволяючи Facebook заробляти більше грошей на рекламі.

Також журналіст газети Washington Post на прикладі власного автомобіля Chevrolet Volt 2017 року продемонстрував, скільки інформації корпорація General Motors отримує від своїх транспортних засобів.

Стало відомо, що Google виправила помилку в Chrome 79, яка минулого тижня спричинила втрату даних для деяких додатків Android.

Компанія Google видалила розширення Avast і AVG з інтернет-магазину Chrome через гучну історію зі збором даних користувачів.

Поділитися
Exit mobile version