HP готує ноутбук з сенсорним дисплеєм, що обертається, та підтримкою Wi-Fi 6

3 хв. читання

Компанія HP анонсувала трансформований портативний комп’ютер Elite Dragonfly, розрахований насамперед на бізнес-користувачів.

Новинка отримала 13,3-дюймовий сенсорний дисплей, який можна обертати на 360 градусів для переведення пристрою в планшетний режим роботи. Можна вибирати між версіями з екраном формату Full HD (1920×1080 пікселів) і 4К (3840×2160 пікселів). Опціонально може бути встановлена панель Sure View із “захистом від підглядання”: зображення на такому екрані може бачити тільки той, хто знаходиться безпосередньо перед ним.

“Серце” ноутбука – процесор Intel Core восьмого покоління (Core i5-8365U або Core i7-8665U). Об’єм оперативної пам’яті складає 8 Гбайт або 16 Гбайт. Для зберігання даних служить твердотільний накопичувач NVMe місткістю до 2 Тбайт.

hp 2

Комп’ютер отримав адаптер бездротового зв’язку Wi-Fi 6, або 802.11ax. Опціонально буде встановлюватися модуль LTE для роботи в мобільних мережах четвертого покоління.

Виробник заявляє про наявність якісної аудіосистеми Bang&Olufsen, веб-камери 720р, дактилоскопічного сканера, портів USB Type-C/TB3, USB Type-A 3.1 і HDMI 1.4.

Заявлений час автономної роботи на одній зарядці акумуляторної батареї сягає 24,5 години. Ноутбук важить трохи менше кілограма – 990 грамів. Габарити становлять 304,3×197,5×16,1 мм.

У продаж HP Elite Dragonfly надійде у жовтні за ціною від 1550 доларів США. Операційна система – Windows 10.

До речі, Google представила можливість автоматичного створення резервних копій на Android, якою зможуть скористатися передплатники хмарного сервісу Google One.

Нагадаємо, Apple часто називала свою мобільну операційну систему однією з найбільш захищених і безпечних, але хакерам вже вдалося знайти серйозну уразливість в одній з останніх бета-версій iOS 13.

Зверніть увагу, кількість шкідливих програм і виявлених вразливостей на платформі iOS значно зросла. Про це свідчать дані звіту компанії ESET щодо актуальні загрози для власників мобільних пристроїв Apple.

Функція в WhatsApp “Видалити для всіх” не видаляє мультимедійні файли, відправлені користувачам iPhone (з встановленими налаштуваннями за замовчуванням), залишаючи їх збереженими на iOS-пристрої одержувача, навіть якщо в месенджері відображається повідомлення “Це повідомлення було видалено”.

Стали відомі терміни виходу третьої версії навігації і особливості нового стандарту GPS, фішками якого стануть висока точність визначення координат і універсальна частота, доступна для смартфонів у різних регіонах планети.

Поділитися
Exit mobile version