Штучний інтелект навчився в’язати одяг

3 хв. читання

Інженери з Массачусетського технологічного університету створили штучний інтелект, який дозволяє розробити індивідуальний дизайн в’язаних виробів – наприклад, шапок або рукавичок, а потім створити його за шаблоном на в’язальній машині.

II

ІІ (штучний інтелект) пропонує користувачам різні шаблони трикотажних в’язаних виробів і дозволяє нанести на них різні малюнки, в тому числі складні. Перш, ніж створити виріб, система створює 3D-модель розміру голови або руки користувача по фотографії.

Одержаний в макет завантажується в в’язальну машину, яка дозволяє створити трикотажний виріб із заданим дизайном без спеціальних знань і підготовки.

До речі, новий вид Інтернет-шахрайства виявили фахівці з кібербезпеки у додатку WhatsApp. Зловмисники надсилають користувачам повідомлення про отримання подарункових 1000 ГБ Інтернету у зв’язку з річницею програми, йдеться у повідомленні ESET.

Нагадаємо, понад десять нових сімейств банківських троянів виявили фахівці з кібербезпеки. Загрози володіють функціоналом бекдора та використовують методи соціальної інженерії.

Також фахівці компанії NVIDIA виявили п’ять небезпечних уразливостей в драйверах Windows для лінійок відеокарт GeForce (всі версії R430 до 430.60), Quadro (всі версії R430 до 431.70, R418 до 426.00, R390 до 392.56 і всі версії R400) і Tesla (всі версії R418).

Стало відомо, що компанія “Viber”, яка володіє однойменним месенджером, планує відкрити в Україні офіс і набирає штат працівників.

Окрім цього, експерти з кібербезпеки з компанії Positive Technologies виявили уразливість, експлуатація якої дозволяє зловмисникам обійти обмеження на списання великих сум безконтактним способом із карт Visa.

Дві нові рекламні кампанії в Інтернеті організували кіберзлочинці. Одна з них – широкомасштабна кампанія з розповсюдження експлойт-набору (EK), розроблена для того, щоб обійти традиційні захисні засоби такі, як блокатори оголошень, а інша використовує веб-переадресації для відбору та націлювання на користувачів Mac.

Зверніть увагу, компанія Portmone.com та платіжна технологічна компанія Visa запустили бота Person-to-Person, який надає власникам карток можливість швидко та надійно здійснювати грошові перекази за допомогою мобільного додатку Viber.

Компанія Google випустила оновлення для Chrome за номером 76, метою якого є посилення механізмів захисту браузера від трекерів, що розміщуються на сторонніх ресурсах.

Австралія, Канада, Нова Зеландія, Великобританія і США, вимагають запровадити бекдор у шифрування таких додатків, як WhatsApp, Facebook, Instagram і інших месенджерів.

Поділитися
Exit mobile version