Скільки працює iPhone 12 і чи доведеться його заряджати частіше, ніж iPhone 11?

5 хв. читання
Apple iphone12pro

Час роботи від акумулятора для багатьох користувачів iPhone є вирішальним фактором під час вибору телефону. З цієї причини вони, наприклад, купують iPhone 11 Pro Max замість iPhone 11 Pro, навіть якщо їм не потрібен великий екран – автономність в результаті все одно перемагає.

Після презентації iPhone 12 багато відразу стали цікавитися не тільки оновленим дизайном нових смартфонів і камерою iPhone 12 Pro Max, скільки часом автономної роботи нових айфонів. Чи став iPhone 12 краще тримати зарядку в порівнянні з iPhone 11? Про це пише Appleinsader.

Всі чотири моделі лінійки iPhone 12 мають абсолютно новий дизайн з плоскими бічними гранями. Це також дозволило зробити нові iPhone тонше своїх попередників. Всі вони мають товщину 0,29 дюйма (7,4 мм) в порівнянні з лінійкою iPhone 11, яка мала товщину 0,32 або 0,33 дюйма в залежності від моделі (8,3/8,13 мм). Невже це відбилося на розмірі акумулятора? Незважаючи на те, що нові iPhone 12 тонше, їх висота і ширина трохи збільшені.

Час автономної роботи iPhone 12

Apple опублікувала офіційні дані часу автономної роботи всієї лінійки iPhone 12 і порівняла їх з iPhone 11 і іншими більш старими моделями.

iPhone 12 mini – 15 годин в режимі відтворення відео. Незважаючи на форм-фактор, як у iPhone SE/iPhone 7/iPhone 8, його час автономної роботи більше. Це такий же показник, як у iPhone XS Max, і на 2 години довше, ніж у iPhone SE другого покоління.

iPhone 12 – 17 годин в режимі відтворення відео. Apple змогла зберегти час автономної роботи iPhone 12 на рівні iPhone 11, поступившись тільки iPhone 11 Pro і Pro Max.

iPhone 12 Pro – 17 годин в режимі відтворення відео. Це на годину менше, ніж у iPhone 11 Pro. Виходить, автономність iPhone 12 Pro дещо погіршилася в порівнянні з попередником.

iPhone 12 Pro Max – 20 годин в режимі відтворення відео. Такий же показник, як у iPhone 11 Pro Max. Ця модель залишається айфоном із самим потужним акумулятором і великим часом автономної роботи.

Виходить, Apple змогла зберегти автономність на колишньому рівні, винятком став лише iPhone 12 Pro, який пропрацює без підзарядки менше, ніж iPhone 11 Pro. У той же час дуже радує iPhone 12 mini, який при своїх розмірах працює трохи менше iPhone 12.

Ємність акумулятора iPhone 12

Поки немає офіційних даних по ємності акумуляторів в лінійці iPhone 12, але інсайдери вже злили в Мережу попередні дані:

  • iPhone 12 – 2775 мАг.
  • iPhone 12 Pro – 2775 мАг.
  • iPhone 12 mini – 2227 мАг.
  • iPhone 12 Pro Max – 3687 мАг.

Радимо звернути увагу на поради, про які пише Cybercalm, а саме:

Як виявити шахрайство з технічною підтримкою та уникнути його? Поради

Як за допомогою командного рядка швидко відкрити програми?

Як виявити підозрілий електронний лист і не шукати на гачку до спамерів? – ІНСТРУКЦІЯ

Що таке ризиковане ПЗ, як його уникнути, виявити та видалити. Поради

Що робити, якщо Ви купуєте під фішинг-атаку? Поради

Як надсилати список з іншої адресою відправника в Outlook? – ІНСТРУКЦІЯ

Як безпечно зберігати файли на Google Диску? Поради

Кібератаки та шкідливі програми – одна з найбільших загроз в Інтернеті. Дізнатися в статтях,  як достатньо за допомогою зловмисного програмного забезпечення?

До речі,  ціноутворення Інтернету в 15 країнах  здійснюється завдяки американським технологіям.

Цікаво знати, що створюється створення знімка екрана на телефоні або планшеті Android через вашу модель. Однак, за допомогою зручної програми  Ви можете зробити знімок екрана, просто торкнувшись задньої панелі пристрою .

Також стало відомо, що вірус Covid-19 може  залишатись небезпечним на таких поверхнях, як екрани смартфонів  набагато довше, ніж раніше.

Оновлення watchOS 7 для Apple Watch представило нову функцію для всіх, хто турбує гігієну рук під час пандемії COVID, – відстеження миття рук. Як її знайти, читайте у статтях.

Поділитися
Exit mobile version