Twitter збільшить контроль над списками передплатників, і тих, хто може бачити їх повідомлення

3 хв. читання
twitter re 9
HILVERSUM, NETHERLANDS - JANUARY 08, 2014: Twitter is an online social networking and microblogging service that enables users to send and read "tweets", limited to 140 characters.

Команда Twitter готує нові функції захисту конфіденційності, які нададуть користувачам більш глибокий контроль над списками передплатників, а також тих, хто може бачити їх повідомлення і лайки.

Зокрема, одна з нових функцій під назвою “соціальна конфіденційність”, надасть користувачам можливість редагувати список передплатників, а також надасть інструменти для архівації старих повідомлень, тобто, користувачі зможуть визначати період (30, 60 або 90 днів), протягом якого твіти будуть видимі іншим користувачам. На цей момент функція знаходиться на стадії опрацювання концепту, повідомляє Bloomberg.

Як показало проведене компанією дослідження, багато користувачів Twitter не розуміють базові основи конфіденційності і не усвідомлюють, що їх повідомлення видно всім. В результаті, вони менше користуються сервісом, обмежують самовираження і не беруть участь в дискусіях.

Крім іншого, користувачі зможуть визначати, хто буде бачити, яким із твітів вони поставили лайки: всі, передплатники або певні групи. Коли функція буде доступна, поки невідомо.

Ще одна функція дозволить користувачам видаляти передплатників без їх блокування. Тестування функціоналу почнеться у вересні нинішнього року.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як стерти свій пристрій Android і скинути його до заводських налаштувань. ІНСТРУКЦІЯ

Як встановити Windows 10 з USB-накопичувача? ІНСТРУКЦІЯ

Топ найкращих хаків реєстру для Windows 10. ПОРАДИ

Як подбати про безпеку смартфона Вашої дитини? ІНСТРУКЦІЯ

Як підготувати комп’ютер, планшет або телефон перед його продажем? ПОРАДИ

Небезпечний WhatsApp: шахрайства, загрози і ризики безпеки в месенджері

PDF-файли зручні для розповсюдження документів, тому що вони однаково виглядають у всіх операційних системах та текстових редакторах, а також – коли документ треба роздрукувати. Як правило, Ви створюєте документи за допомогою іншого додатка, а потім конвертуєте їх у PDF.  Як конвертувати документ Microsoft Word у формат PDF? Про це читайте у статті.

До речі, ви вже можете дізнатись, як заархівувати та розпакувати файли у Windows 11. У новій ОС формат ZIP-файлу стискає дані та зменшує їх кількість, що прискорює передачу файлів та економить місце на диску. Ви також можете використовувати стиснення ZIP для об’єднання декількох файлів в один компактний пакет. Ось як заархівувати та розпакувати файли у Windows 11.

Зверніть увагу, під час пандемії більшість заходів була скасована або перенесена на онлайн-платформи. Через це досить популярними стали трансляції в Інтернеті, а разом з ними з’явились й нові ризики для безпеки особистих даних. У зв’язку з цим спеціалісти підготували поради, які допоможуть захистити Вас та Ваші пристрої під час відвідування стрімінгових сервісів.

Деякі смартфони відходять від відбитків пальців і використовують розпізнавання обличчя як  більш надійний засіб забезпечення біометричної безпеки. Якщо у Вас є телефон Samsung Galaxy, Ви, ймовірно, можете використовувати як відбитки пальців, так і розпізнавання обличчя, щоб увійти у телефон.

Поділитися
Exit mobile version