У додатку для відеозв’язку з’явиться власний торговельний майданчик

3 хв. читання
zoom video

Zoom потроху стає конкурентом в інших сферах для Google і Microsoft, які продовжують намагатися витіснити його з такого ринку, як відеоконференції.

Незважаючи на те, що Zoom продовжує розвивати свої функції у звичайному сервісі відеоконференцій,  він також відкриває свій торгівельний майданчик, щоб допомогти користувачам монетизувати їхні відео, пише Slashgear.

Хоча Zoom здебільшого використовувався для відео-зустрічей та лекцій, за останні кілька місяців також з’явилися нові випадки використання, які також буквально перенесли його за межі звичайних відеоконференцій. Зараз Zoom використовується для таких речей, як онлайнові події, конференції, шкільні уроки тощо, і саме тут з’являється OnZoom.

OnZoom – це торговий майданчик в екосистемі Zoom, який дозволяє користувачам Zoom монетизувати ці події, переважно продаючи квитки на трансляції. OnZoom допомагає з розміщенням списків, виставленням рахунків через PayPal або кредитні картки та навіть у просуванні електронною поштою.

Сервіс все ще перебуває в стадії бета-версії, тому досі незрозуміло, чи дійсно він виправдає себе у довгостроковій перспективі. Для користувачів Zoom Phone існує також нова послуга E911, яка одночасно сповіщатиме внутрішню службу безпеки на робочому місці у випадку надзвичайної ситуації,  коли дуже мало людей поруч можуть допомогти.

Ці оновлення фактично є способом Zoom продемонструвати, що він ще здатен витримати конкуренцію, незважаючи на те, що деякі з цих нових функцій можуть здатися знайомими користувачам Microsoft Teams та Google Meet.

Радимо звернути увагу на поради, про які пише Cybercalm, а саме:

Як виявити шахрайство з технічною підтримкою та уникнути його? Поради

Як за допомогою командного рядка швидко відкрити програми?

Як виявити підозрілий електронний лист і не шукати на гачку до спамерів? – ІНСТРУКЦІЯ

Що таке ризиковане ПЗ, як його уникнути, виявити та видалити. Поради

Що робити, якщо Ви купуєте під фішинг-атаку? Поради

Як надсилати список з іншої адресою відправника в Outlook? – ІНСТРУКЦІЯ

Як безпечно зберігати файли на Google Диску? Поради

Кібератаки та шкідливі програми – одна з найбільших загроз в Інтернеті. Дізнатися в статтях,  як достатньо за допомогою зловмисного програмного забезпечення?

До речі,  ціноутворення Інтернету в 15 країнах  здійснюється завдяки американським технологіям.

Цікаво знати, що створюється створення знімка екрана на телефоні або планшеті Android через вашу модель. Однак, за допомогою зручної програми  Ви можете зробити знімок екрана, просто торкнувшись задньої панелі пристрою .

Також стало відомо, що вірус Covid-19 може  залишатись небезпечним на таких поверхнях, як екрани смартфонів  набагато довше, ніж раніше.

Оновлення watchOS 7 для Apple Watch представило нову функцію для всіх, хто турбує гігієну рук під час пандемії COVID, – відстеження миття рук. Як її знайти, читайте у статтях.

Поділитися
Exit mobile version