WhatsApp з’явиться на планшетах

1 хв. читання

Адміністрація месенджера WhatsApp через 10 років після його запуску все ж таки зважилася додати підтримку планшетів, включаючи iPad.

Про це повідомив ресурс WABetainfo.

Обмежене закрите коло користувачів вже отримали можливість завантажити і протестувати нове програмне забезпечення, а для всіх інших воно повинно з’явитися у найближчі кілька місяців.

Нове ПЗ з’явиться в магазинах Google Play (Android) і App Store (iOS).

WhatsApp iPad

Планшетна версія WhatsApp отримає такі ж функціональні можливості, як і додаток для смартфонів, але на планшеті месенджер матиме повністю перероблений інтерфейс, який адаптують під великі екрани.

Нагадаємо, критично небезпечна уразливість в актуальних версіях операційної системи Google Android дозволяє отримувати доступ до конфіденційних даних користувачів Android – від історії відвідувань в браузерах до сесій месенджерів і банківських додатків.

Після Telegram та інших мейнстримних месенджерів відправка картинок у Skype не задовольняє користувачів, тому незабаром користувачі Skype отримають можливість попереднього перегляду зображень перед відправкою.

Компанія Twitter оголосила про запуск нової програми Twttr, завдяки якій розмова користувачів у соцмережі стає схожою на листування у месенджері.

Поділитися
Exit mobile version