Як надсилати повідомлення у WhatsApp зі свого комп’ютера? – ІНСТРУКЦІЯ

5 хв. читання

Навіть якщо Ви не маєте окремого додатка WhatsApp на комп’юетрі, Ви можете використовувати десктопний клієнт для надсилання повідомлень у цьому месенджері, який більшість звикли використовувати як мобільний застосунок. Ось як користуватися WhatsApp на Вашому ПК з Windows 10 чи Mac.

Використовуючи WhatsApp Web, Ви підключаєте свій смартфон до комп’ютера чи браузера. Коли обидва пристрої близькі один до одного, Ви можете використовувати свій комп’ютер для надсилання повідомлень через WhatsApp на свій телефон.

Ви можете використовувати WhatsApp Web з будь-якого браузера настільних ПК (підтримуються всі основні браузери, такі як Safari, Chrome, Firefox, Edge та Opera) або будь-якої платформи. Ви також отримаєте сповіщення про нові повідомлення.

Якщо Вам більше до вподоби спеціальний додаток, можете використовувати додаток WhatsApp Desktop для Windows та macOS. Для додаткових функцій Ви навіть можете користуватися сторонніми програмами. ChatMate для WhatsApp ($ 2,99) – чудова альтернатива для користувачів Mac.

Процес підключення Вашого смартфону iPhone або Android до веб-сайтів WhatsApp або WhatsApp Desktop однаковий. Ми ознайомимо вас із процесом використання веб-сайту WhatsApp.

1. Відкрийте веб-переглядач та перейдіть на веб-сайт web.whatsapp.com. Тут Ви побачите QR-код у правій частині екрана.

whatsapp web 1

2. Тепер Вам доведеться сканувати QR-код за допомогою смартфона iPhone або Android.

  • Якщо Ви використовуєте смартфон Android, торкніться кнопки “Меню” на панелі інструментів у верхньому правому куті.
  • Далі виберіть варіант “WhatsApp Web”.

  • Тепер наведіть камеру смартфона на QR-код.

 

  • Через секунду QR-код буде відскановано, і Ви увійдете в систему WhatsApp Web.

3. Якщо Ви користуєтесь iPhone, перейдіть на вкладку “Налаштування”.

  • Тут виберіть варіант “WhatsApp Web”.
  • Тепер наведіть камеру iPhone на QR-код.
  • Після його сканування WhatsApp Web покаже всі Ваші повідомлення.

Тепер Ви можете натиснути на повідомлення, щоб відкрити його та надсилати повідомлення будь-кому, поки Ваш смартфон iPhone або Android знаходиться поруч. Не потрібно підключатись до однієї мережі, але пристрої повинні бути онлайні.

Ви можете робити майже все на веб-сайті WhatsApp (за винятком здійснення голосових дзвінків та відеодзвінків), це можна зробити зі свого смартфона. Ви можете надсилати GIF, фотографії, відео, документи, емоджи та інше.

Щоб дозволити повідомлення у Вашому браузері, натисніть кнопку “Увімкнути сповіщення на робочому столі“.

Потім підтвердіть у спливаючому вікні, щоб дозволити сповіщення для WhatsApp Web. (Це спливаюче вікно залежатиме від браузера, який Ви використовуєте.)

Щойно Ви закінчите працювати за допомогою веб-сайту WhatsApp, обов’язково вийдіть із системи. Для цього натисніть кнопку “Меню” на верхній панелі інструментів, а потім виберіть опцію “Вийти“.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ОГЛЯД УСІХ ПЛАНШЕТІВ ВІД APPLE: ЯКИЙ IPAD ВАРТИЙ ВАШОЇ УВАГИ?

ЯК ЛЕГКО ПЕРЕЙТИ З ANDROID НА IOS? ІНСТРУКЦІЯ

ЯК ШУКАТИ ТА ВІДКРИВАТИ БУДЬ-ЯКІ ФАЙЛИ НА ВАШОМУ КОМП’ЮТЕРІ ЧЕРЕЗ КОМАНДНИЙ РЯДОК?

ОГЛЯД П’ЯТИ ФУНКЦІЙ ANDROID 11, ЧЕРЕЗ ЯКІ ВАРТО ОНОВИТИСЯ

ЯК ПЕРЕВІРИТИ ОПЕРАТИВНУ ПАМ’ЯТЬ НА ПОМИЛКИ ТА ВИПРАВИТИ ЇХ? – ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, в Україні розпочав роботу новий електронний сервіс check.gov.ua, який дозволяє перевіряти оплату державних послуг онлайн без надання паперових квитанцій. За допомогою сервісу можна перевіряти квитанції в електронній формі, а не надавати їх в паперовому вигляді з мокрою печаткою до відповідних державних органів.

Зауважте, 39-річний мешканець села Олешник, що на Закарпатті, розробив шкідливе програмне забезпечення для зламу екаунтів користувачів соцмереж. Придбавши програму через створений чоловіком канал у загальнодоступному месенджері, та встановивши на свій гаджет, клієнти отримували змогу зламувати мережеві екаунти користувачів соцмереж.

Також Facebook тестує нову функцію для Messenger, яка дозволяє краще захищати Ваші повідомлення від сторонніх очей. Користувачеві потрібно буде підтвердити свою особу, використовуючи Face ID, Touch ID або свій пароль, перш ніж він зможе переглянути свою папку “Вхідні”, навіть якщо телефон уже розблокований.

Окрім цього, Twitter оголосив, що видалив понад 30 000 облікових записів, які проводили державну пропаганду. Ідентифікована як така, що належить Китаю, найбільша з трьох мереж містила 23 750 облікових записів. Мережа займалася цілою низкою маніпулятивних скоординованих заходів, в основному використовуючи різні китайські мови та діалекти для поширення геополітичних наративів, сприятливих для Комуністичної партії Китаю.

До речі, останні оновлення для Windows 10 підвищують безпеку платформи, але, на жаль, вони також містять неприємні помилки, які роблять неможливим друк, викликаючи збої у принтерів. Звіти користувачів на Reddit та форумі Microsoft Answers показують, що проблема стосується різних моделей принтерів HP, Canon, Panasonic, Brother та Ricoh.

Поділитися
Exit mobile version