Як отримувати в Microsoft Outlook сповіщення лише про ті електронні листи, які Вам цікаві?

5 хв. читання

Деякі електронні листи важливіші за інші. Замість того, щоб отримувати сповіщення щоразу, коли електронний лист надходить на пошту, налаштуйте Microsoft Outlook так, щоб програма попереджала Вас лише про ті важливі речі, які потрапляють на Вашу вхідну скриньку. Як це зробити, читайте у статті.

Якщо сповіщення електронною поштою від Outlook Вас відволікають, найпростіше – вимкнути їх. Але що робити, якщо Вам дійсно потрібно знати, коли електронний лист надходить від Вашого керівника, клієнта чи когось адресата, важливого для Вас?

outlook

Microsoft Outlook дозволяє встановлювати власні правила оповіщення для конкретних адрес електронної пошти або цілих доменів, пише How-To Geek.

Коли Ви налаштовуєте спеціальне сповіщення за допомогою правила, воно переосмислює встановлені Вами дозволи попередження за замовчуванням. Якщо Ви вимкнули всі сповіщення в Outlook, Ви все одно отримаєте сповіщення, якщо для цього встановлено правило.

Створіть правило для конкретної особи

1. Щоб налаштувати спеціальне правило оповіщення для конкретної особи, відкрийте Outlook, а потім знайдіть електронний лист від того, для кого хочете отримати сповіщення. Клацніть правою кнопкою миші на адресі електронної пошти та виберіть “Правила“> “Створити правило“.

2. Крім того, виберіть електронну пошту та на вкладці “Домашня сторінка” натисніть “Правила“> “Створити правило“.

3. Увімкніть прапорець поруч із іменем відправника та виберіть “Відобразити вікно сповіщення про новий елемент” та/або “Відтворити вибраний звук“.

4. Якщо Ви вибрали “Відтворити вибраний звук“, Вам доведеться вибрати звуковий файл для відтворення. Більшості людей не подобається вибір файлів .wav, тому перейдіть до C:\Windows\Media (або /System/Library/Sounds/, якщо Ви використовуєте Outlook на Mac) та виберіть потрібний звук. Ви можете скористатися кнопкою відтворення у вікні “Створити правило”, щоб почути звук, перш ніж підтвердити свій вибір.

5. Клацніть “OK” у вікні “Створити правило“, і Ваше правило встановлено. Відтепер Ви будете отримувати сповіщення щоразу, коли отримаєте повідомлення з цієї електронної адреси.

Створіть правило для цілого домену

Якщо Ви хочете отримувати сповіщення, коли отримуєте електронний лист від певного домену, наприклад, від конкретного клієнта або домашнього домену електронної пошти, Вам потрібно буде встановити правило з нуля.

1. На вкладці “Домашня сторінка” виберіть “Правила“> “Керувати правилами та сповіщеннями“.

2. У вікні “Правила та сповіщення” натисніть “Нове правило“.

 

3. Виберіть “Застосувати правило до повідомлень, які я отримую“, а потім натисніть кнопку “Далі“.

4. Прокрутіть вниз, виберіть “З конкретними словами в адресі відправника“, а потім натисніть підкреслене “Конкретні слова” на нижній панелі.

5. Додайте домен, для якого Ви хочете отримати сповіщення, натисніть “Додати” (Ви можете додати кілька доменів, якщо хочете), а потім натисніть “OK“.

6. Домен замінить “Конкретні слова“. Натисніть “Далі“.

7. Тепер виберіть, чи хочете Ви відтворювати звук, відображати сповіщення або те й інше. Якщо Ви виберете звук, Вам доведеться натиснути “Звук” і вибрати потрібний звук. Після цього натисніть “Готово“.

8. Правило буде видно у списку “Правила та сповіщення“. Натисніть “Застосувати“, щоб увімкнути його.

Відтепер щоразу, коли електронний лист надходить із цього домену, Ви отримуватимете попередження, яке вибрали.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ЯК ПЕРЕВІРИТИ ОПЕРАТИВНУ ПАМ’ЯТЬ НА ПОМИЛКИ ТА ВИПРАВИТИ ЇХ? – ІНСТРУКЦІЯ

ЯК КОНТРОЛЮВАТИ ОНОВЛЕННЯ WINDOWS 10 ЗА П’ЯТЬ КРОКІВ

ЯК ОБМЕЖИТИ ЕКРАННИЙ ЧАС У WINDOWS 10? – ІНСТРУКЦІЯ

ЯК ВИПРАВИТИ НЕПОЛАДКИ ЗІ ЗВУКОМ НА МАС?

ЯК ЗАБОРОНИТИ ВІДЗНАЧАТИ ВАС НА ФОТО В INSTAGRAM?

Нагадаємо, дослідники компанії Avast виявили три шахрайських VPN-додатки для iOS-пристроїв, які самовільно списують кошти користувачів. За словами експертів, додатки стягують підвищену плату за послуги, які не надаються належним чином.

Також Apple опублікувала набір безкоштовних інструментів та ресурсів, щоб допомогти розробникам менеджерів паролів – а також інших програм – генерувати надійні паролі.

До речі, компанія Mozilla планує додати в майбутні версії Firefox можливість експорту збережених облікових даних у файл формату CSV, який потім можна імпортувати в менеджер паролів або зберігати в якості резервної копії.

Окрім цього, дослідники із ProtectEM виявили, що контролери світлофорів на мікросхемах SWARCO LS4000 вразливі до атак через відкритий порт, який використовується для налагодження роботи системи управління.

А експерти з компанії IntSights відзначили збільшення попиту на облікові дані YouTube-каналів на підпільних торгових майданчиках. Вартість пропонованих екаунтів пропорційна кількості передплатників. Наприклад, ціна за канал з 200 тис. передплатників починається від $1 тисячі.

Поділитися
Exit mobile version