Як створити зустріч безпосередньо з електронної пошти в Outlook? Інструкція

4 хв. читання
Outlook app iOS hero 1280x723

Нікому не подобається копіювати та вставляти вміст електронного листа для організації зустрічі, а також вводити вручну імена всіх учасників. Створення наради фізичної, або в Microsoft Teams прямо з електронного листа дозволяє уникнути нудної роботи. Ось як створити зустріч безпосередньо з електронної пошти в настільному клієнті Microsoft Outlook або у веб-програмі Outlook.

Створення зустрічі в Microsoft Outlook

Існує два способи створення зустрічі безпосередньо з електронної пошти в настільному клієнті Microsoft Outlook. Перший спосіб – вибрати електронний лист і натиснути на стрічці “ Домашня сторінка ” >> “Зустріч”. Другий – відкрийте електронне повідомлення, двічі клацнувши на нього. Далі оберіть “Повідомлення”>> “Зустріч” на стрічці електронної пошти.

Який би метод Ви не вибрали, відкриється новий запит на зустріч із вмістом електронного листа в тілі запиту та учасниками, що одержать лист. У полі “Кому” оригінального електронного листа будуть обов’язкові учасники, а в полі “CC” – необов’язкові. Якщо ви хочете перетворити його на Teams Meeting, натисніть кнопку “Teams Meeting” у запиті на зустріч.

Створення зустрічі у веб-програмі Outlook

Щоб створити зустріч безпосередньо з електронного листа у веб-програмі Outlook, клацніть на електронний лист, щоб він відкрився на панелі попереднього перегляду, або двічі клацніть на електронне повідомлення, щоб повністю його відкрити. Клацніть на піктограму меню з трьома крапками у верхній правій частині електронного листа та виберіть “Інші дії”>>” Відповісти всім на зустрічі”. Відкриється новий запит на зустріч із вмістом електронного листа в тілі запиту та учасниками, що одержать лист.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Фішингові листи: розпізнаємо шахрайство на реальному прикладі

Як вимкнути веб-камеру та мікрофон у Zoom? – ІНСТРУКЦІЯ

Як змінити ім’я користувача у Twitter? – ІНСТРУКЦІЯ

Як виявити шахрайство з технічною підтримкою та уникнути його? Поради

Як виміряти рівень кисню у крові за допомогою Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

Як увімкнути нову функцію відстеження миття рук на Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, оператор платіжної системи Mastercard готує до пробних випробувань банківську карту F.CODE Easy, що використовує відбитки пальців для підтвердження прав на транзакцію в платіжних терміналах магазинів.

Також з’явився мобільний додаток доповненої реальності #PrisonersVoice, який привертає увагу міжнародної спільноти до українських бранців Кремля та до системного порушення Російською Федерацією прав людини загалом.

До речі, експерт з інтернет-безпеки, “білий хакер” із Нідерландів Віктор Геверс, відомий тим, що зміг зайти на екаунт президента США Дональда Трампа в 2016 році, повторив свій “успіх” в 2020 році.

Окрім цього, кіберзлочинне угруповання викрало понад 3 Тб приватних відео та розмістило їх на сайтах для дорослих. Серед викладених матеріалів були як відверто інтимні, так і цілком буденні. Зловмисники отримали доступ до понад 50 тисяч особистих IP-камер, що дозволило зібрати колекцію відеоматеріалів.

А 30-річний житель Івано-Франківщини створив веб-сайти, де на платній основі надавав доступ до перегляду фільмів. Засновник онлайн-кінотеатрів не мав дозволів від правовласників на розповсюдження їхніх творів та порушив авторські права двох іноземних кінокомпаній.

Поділитися
Exit mobile version