Армія США використовує біометричні методи для протидії зараженню COVID-19

5 хв. читання
biometric security

Відстеження контактів та біометричних даних допомогли знизити рівень зараження COVID-19 в гарнізоні армії США у Хамфрісі (одна з баз США у Південній Кореї), представники якого повідомили про загальний рівень зараження менше одного відсотка серед персоналу американських сил Кореї (USFK). Про це пишуть на Biometric Update.

Станом на 8 березня командувач гарнізону армії США Хамфріс, полковник Майкл Ф. Тремблі, зібрав команду з восьми осіб для виконання заходів щодо реагування на COVID-19 та запобігання інфекції.

“Присутність на той час на базі вищого командування була дуже зручною для полковника Тремблі”, – сказав Деніс Стоквел, начальник управління планів, навчань, мобілізації та безпеки в планах та операціях. “Це дозволило йому швидко проконсультуватися з ключовими гравцями для прийняття обгрунтованих рішень, які найкраще захищали контингент”.

Цільова група несла відповідальність за відстеження контактів (за підтримки 65-ї медичної бригади). Відстеження контактів розпочалося, як тільки один військовослужбовець отримав позитивний результат тестування на коронавірус. Не тільки опитували того, хто захворів на коронавірус, але й перевіряли інформацію  на точність за допомогою відеоспостереження та даних біометричної системи захисту даних. Якщо заражена людина взаємодіє з іншими людьми, за ними також спостерігали і відправляли їх на карантин, щоб затримати розповсюдження інфекції.

“Перші випадки виявили тривожну тенденцію”, – сказав Стоквелл. “Було виявлено, що особи, інфікування яких підтвердилося, контактували з сотнями людей. Це призвело до різкого зростання ймовірності нових заражень на військовій базі. Звідти ми знали, що нам потрібно втрутитися, щоб зупинити розповсюдження вірусу. Незабаром командир USFK генерал Роберт Б. Абрамс оголосив надзвичайну ситуацію в галузі охорони здоров’я. ”

“Відстеження контактів було нашим найважливішим зусиллям”, – заявив у своїй заяві Майкл Данкан, співробітник управління операцій з громадських робіт та член цільової групи. “Це дало нам можливість вивчити, як поширюється вірус, та розпочати створення заходів охорони здоров’я, якими ми користуємось сьогодні”.

Цільова група повідомляє про всі останні випадки COVID-19 на закордонних базах США, але люди, які були інфіковані, не заразили інших  коронавірусом.

“Робоча група 37 стала лідером у боротьбі з вірусом”, – сказав Тремблі. Роблячи виняткову роботу та широко ділячись своїми методами, вони заслужили своє почесне місце в армії. Я ними надзвичайно пишаюся”

Також нещодавно американська армія оновила свій 20-річне сховище біометричних даних, відоме як база даних BAT-A, яка використовується солдатами, які патрулюють ключові закордонні контрольно-пропускні пункти.

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ FACE ID НА СВОЄМУ IPHONE ПІД ЧАС НОСІННЯ МАСКИ? – ІНСТРУКЦІЯ

ЯК ЗАХИСТИТИ GOOGLE ДИСК ЗА ДОПОМОГОЮ TOUCH ID АБО FACE ID?

ЯК ЗАБОРОНИТИ GOOGLE СТЕЖИТИ ЗА ВАМИ ЧЕРЕЗ WI-FI?

ЯК ВІДПРАВЛЯТИ SMS З КОМП’ЮТЕРА НА ТЕЛЕФОН? – ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ANDROID

ЯК ОЧИСТИТИ ІСТОРІЮ В УСІХ МОБІЛЬНИХ БРАУЗЕРАХ? ІНСТРУКЦІЯ

ЯК КОРИСТУВАТИСЯ WHATSAPP З ДВОХ НОМЕРІВ? ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ANDROID

Нагадаємо, після встановлення оновлення  Windows 10 May 2019 Update і November 2019 Update перестають працювати звукові карти, з’являється “синій екран смерті” або виникають проблеми з тимчасовим профілем користувача, а в процесі встановлення з’являються неінформативні повідомлення про помилку.

Також у поштовому сервісі Gmail з’явилася нова функція Google Meet – відтепер Ви можете з’єднуватись зі своїми рідними, друзями, колегами чи знайомими за допомогою відеоконференцзв’язку, не виходячи з пошти. Якщо до Вашого комп’ютера під’єднана відеокамера, достатьно буде натиснути кілька разів, щоб розпочати відеочат.

Хоча Microsoft Office все ще є розповсюдженим вибором для обробки текстів, презентацій слайд-шоу, обчислень електронних таблиць та багатьох інших цифрових завдань, є ще безліч безкоштовних альтернатив.

Зверніть увагу, що за допомогою протоколу віддаленого робочого стола (RDP) адміністратори мережі можуть відкрити користувачам порти для загального доступу через Інтернет до робочих документів з домашнього комп’ютера. Але це становить небезпеку, адже таким чином хакери можуть їх виявити та атакувати.

Окрім цього, інструмент віддаленого доступу з функціями бекдору під назвою Mikroceen використовують у шпигунських атаках на урядові структури та організації в галузі телекомунікацій та газовій промисловості Центральної Азії. Зловмисники могли отримати довгостроковий доступ до інфікованих мереж, маніпулювати файлами та робити знімки екрану

Поділитися
Exit mobile version