Безкоштовне оновлення до Windows 11: обіцяють рік, але можуть і передумати

3 хв. читання
Windows 11 2

Microsoft заявила, що безкоштовно оновитися до Windows 11 можна буде протягом року, але компанія, тим не менше, залишає за собою право в кінцевому підсумку припинити надання безкоштовних оновлень.

Як повідомляє Microsoft, безкоштовне оновлення до Windows 11 почнеться восени нинішнього року, і до початку 2022 року велика частина всіх відповідних технічним вимогам комп’ютерів будуть оновлені.

“Пропозиція безкоштовного оновлення не має конкретної дати закінчення для відповідних систем. Однак Microsoft залишає за собою право в кінцевому підсумку припинити підтримку безкоштовного пропозиції. Ця дата закінчення настане не раніше, ніж через рік після того, як оновлення стане загальнодоступним”, – йдеться на сайті компанії.

Користувачам, яким Windows 11 не сподобається, і які захочуть повернутися до Windows 10, доведеться приймати рішення дуже швидко. Microsoft буде використовувати ту ж політику відкату до більш ранньої версії, якої вона дотримувалася щодо оновлень Windows 10. Іншими словами, якщо після оновлення до Windows 11 користувач захоче повернутися до Windows 10, він зможе зробити це за допомогою вбудованої функції операційної системи, але ця функція буде доступна тільки протягом 10 днів. Після закінчення цього терміну для повернення до Windows 10 користувачеві доведеться робити резервні копії своїх даних і встановлювати ОС вручну.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

FaceTime для Windows: як користуватися – ІНСТРУКЦІЯ

Чому перевірка готовності Вашого ПК до Windows 11 видає неможливість встановлення?

Як безпечно користування соціальними мережами? ПОРАДИ

В Україні поширюється онлайн-грумінг: як захистити Ваших дітей? ПОРАДИ

Що можуть Google та Apple віддалено зробити з Вашим смартфоном?

Як “скинути” рекламний ідентифікатор на Android? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Google видалила з Play Store дев’ять Android-додатків, в цілому завантажених 5,8 млн разів, що, як виявилося, викрадали облікові дані користувачів для авторизації в Facebook.

Щоб виявити, які пристрої “розумного” будинку атакують найбільше, експерти налаштували і підключили до Інтернету уявний “розумний” будинок, що містив різні пристрої – від смарт-телевізорів і термостатів до камер відеоспостереження, принтерів і “розумних” чайників.

Винахідник інтернету сер Тім Бернерс-Лі продав на аукціоні Sotheby’s оригінальний код, за допомогою якого він колись створив Інтернет.

Окрім цього, компанія Apple 30 червня відкрила офіційний офіс в Україні – компанія планує самостійно ввозити техніку в Україну та контролювати магазини офіційних дилерів, які надають послуги компанії в Україні.

Поділитися
Exit mobile version