Топ-9 найкращих ігрових комп’ютерних мишок для кожного геймера

8 хв. читання

Вибір ігрової миші – дуже особисте завдання. Руки у кожного різні, переваги та потреби у кожного різні, і всі ми граємо в різні ігри. Але нам пощастило жити в золоту епоху ігрових мишей. Результатом є ринок, завантажений якісними, але відносно недорогими ігровими мишами.

Що робить мишу ігровою?

Є кілька функцій, які насправді відокремлюють ігрову мишу від звичайної миші:

Екстрачутливі оптичні датчики: Ігрові миші повинні мати більш чутливі оптичні датчики, які можуть швидше реагувати невеликі рухи.

Більше кнопок: як мінімум, хороша ігрова миша повинна мати колесо прокрутки, яке можна натискати, кнопку регулювання чутливості та дві кнопки, де великий палець лежить. Ці додаткові кнопки великого пальця можуть врятувати в змагальних іграх.

Кращі кнопки: вони також повинні мати кнопки вищої якості, ніж звичайна офісна миша. У лівій і правій кнопках всередині миші повинні бути індивідуальні перемикачі, для швидких клацань та посилені, щоб витримувати частіші клацання, ніж на звичайній миші. У найпопулярніших ігрових мишах часто є фірмові механічні вимикачі всередині, які надають їм більше тактильного відчуття під час натискань.

Більш висока DPI означає, що вона може реагувати швидше, що корисно в конкурентних онлайн-іграх. Однак, навіть якщо ваша миша може пройти весь шлях до, скажімо, 20 000 DPI, більшість людей (навіть в онлайн-іграх) зберігають свою чутливість приблизно від 800 до 1600 DPI. Тому більше не обов’язково означає краще. Про це пише WIRED.

На жаль, неможливо точно сказати, яка миша підходить саме Вам, але ось кілька рекомендацій щодо найкращої ігрової миші для кожного геймера.

Gear Razer Viper Ultimate Source Razer

Найкраща бездротова миша

У Razer Viper Ultimate є оптичні вимикачі та провідні бездротові частоти відгуку нижче 0,195 мілісекунд. Хороша ігрова миша має корисні функції, вона буде зручним продовженням вашої руки.

Миша оснащена док-станцією для зарядки та бездротовим ключем itty-bitty. Ключ навіть зберігається всередині миші, коли він не використовується. Razer призначена як для використання правою, так і лівою рукою.

Ціна в Україні 4000 гривень.

Найкраща класична миша

Ця миша – це сучасний дизайн класичного дизайну. Sensei Ten ультра невелика, надто легка і укомплектована вражаючими технологіями. Вона оснащена вбудованим датчиком відстеження нахилу, який гарантує, що миша не втратить свого місця, навіть коли Ви піднімаєте та переміщуєте її. Це може заощадити Ваші дорогоцінні мілісекунди, коли вам потрібно перемістити мишу, завдяки чому Sensei Ten добре підходить для змагальних ігор.

Ціна в Україні 2400 гривень.

Найкраща за 1000+

Бюджетні ігрові миші часто відмовляються від багатьох зручностей та продуктивності, які Ви отримуєте з приємніших моделей, але з Rival 110 від SteelSeries ніколи не відчуєте, що їй чогось бракує. Вона може конкурувати з більш дорогими ігровими мишами. Звичайно, датчик має нижчу максимальну чутливість, ніж Ви отримаєте з більш дорогого пропозиції, але в усьому  іншому ця миша чудова.

Ціна в Україні 1200 гривень.

З бездротовою зарядкою

Миша серії G Pro від Logitech була розроблена за участю професіоналів. Належна ергономіка гарантує, що додаткові кнопки знаходяться саме там, де потрібно Вашим пальцям. Бездротовий приймач забезпечує 1-мільйсекундний час відгуку. Кнопки міцні, з механічно натягнутими пружинами під лівою та правою кнопками та окремими клавішними пластинами для точності.

Також якщо Ви хочете повністю забути про зарядку, придбайте зарядний килимок.

Ціна в Україні 4000 гривень.

Найзручніша для шульги

Razer Lancehead Tournament Edition – це чудова миша для будь-кого, зокрема для гравців. На відміну від деяких своїх конкурентів, Lancehead розроблена з багатогранним шасі, яке легко вписується у Вашу праву або ліву руку. Плюс, це якісна ігрова миша Razer, датчик швидкий, а кнопки настільки дуже чутливі.

Ціна в Україні 2000 гривень.

Робочий коник – без надмірностей

Перевірена і справжня, проста дротова миша Logitech G Pro – це робочий коник. Вона міцна, з елегантним дизайном, чутлива без зайвих надмірностей та дизайну, які не заважають Вам.

Ціна в Україні 2400 гривень.

Для Тінькерерів

Більшість ігрових мишей мають пару додаткових кнопок, але іноді потрібно більше. Тоді Ваш вибір – Razer Naga Trinity. Має не більше десятка програмованих кнопок для всіх ваших потреб. Постачається з трьома знімними бічними табличками з різною конфігурацією кнопок, так що Ви можете вибрати, яка з них підходить саме вам, або підходить для кожної гри. Це швейцарський армійський ніж ігрових мишей.

Ціна в Україні 2600 гривень.

За розумною ціною

HyperX Pulsefire – це суцільна ігрова миша за розумною ціною. У нній є налаштоване RGB освітлення, швидкий час відгуку, зручне шасі та пара додаткових кнопок прямо під великим пальцем. Хоча є не всі “примочки” більш дорогих пропозицій – наприклад, знімні бічні пластини або бездротовий зарядний килимок – це чудовий вибір для більшості геймерів. Це спритний пристрій, і він не вдарить по кишені.

Ціна в Україні 1600 гривень.

Для тактильного клацання

Roccat 120 AIMO – це міцна миша, має чотири кнопки, колесо прокрутки, яке можна натискати, та кнопку для налаштування DPI під час руху. Kain 120 оснащений фірмовими внутрішніми вимикачами “Titan” Roccat. Кожна кнопка є клавішею на механічній клавіатурі – кожне клацання лівою чи правою кнопками дає чітку тактильну відповідь. Примітка: Roccat 120 і 122 AIMO – одна і та ж миша; 122 – це просто білий колір.

Ціна в Україні 1600 гривень.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ЯК ПЕРЕВІРИТИ ОПЕРАТИВНУ ПАМ’ЯТЬ НА ПОМИЛКИ ТА ВИПРАВИТИ ЇХ? – ІНСТРУКЦІЯ

ЯК КОНТРОЛЮВАТИ ОНОВЛЕННЯ WINDOWS 10 ЗА П’ЯТЬ КРОКІВ

ЯК ОБМЕЖИТИ ЕКРАННИЙ ЧАС У WINDOWS 10? – ІНСТРУКЦІЯ

ЯК ВИПРАВИТИ НЕПОЛАДКИ ЗІ ЗВУКОМ НА МАС?

ЯК ЗАБОРОНИТИ ВІДЗНАЧАТИ ВАС НА ФОТО В INSTAGRAM?

Нагадаємо, дослідники компанії Avast виявили три шахрайських VPN-додатки для iOS-пристроїв, які самовільно списують кошти користувачів. За словами експертів, додатки стягують підвищену плату за послуги, які не надаються належним чином.

Також Apple опублікувала набір безкоштовних інструментів та ресурсів, щоб допомогти розробникам менеджерів паролів – а також інших програм – генерувати надійні паролі.

До речі, компанія Mozilla планує додати в майбутні версії Firefox можливість експорту збережених облікових даних у файл формату CSV, який потім можна імпортувати в менеджер паролів або зберігати в якості резервної копії.

Окрім цього, дослідники із ProtectEM виявили, що контролери світлофорів на мікросхемах SWARCO LS4000 вразливі до атак через відкритий порт, який використовується для налагодження роботи системи управління.

А експерти з компанії IntSights відзначили збільшення попиту на облікові дані YouTube-каналів на підпільних торгових майданчиках. Вартість пропонованих екаунтів пропорційна кількості передплатників. Наприклад, ціна за канал з 200 тис. передплатників починається від $1 тисячі.

Поділитися
Exit mobile version