Як користуватися Microsoft Word без активації? Поради

4 хв. читання
wordpress

Microsoft Word є частиною Microsoft Office і вимагає попередньої покупки або передплати на Microsoft 365. Якщо Ви використовуєте комп’ютер без встановленого Word, існують інші способи перегляду цього DOCX або DOC-файлу.

Колись Microsoft запропонувала безкоштовну програму “Переглядач Word”, яка дозволила б переглядати документи Word, але її припинили ще в листопаді 2017 року, пише How-To Geek.

Ось кілька інших способів перегляду документів Word на ПК з Windows:

  • Завантажте Word Mobile з магазину в Windows 10. Мобільна версія Word дозволяє переглядати (але не редагувати) документи Word. Ви можете встановити його безкоштовно. Він призначений для планшетів, але працює у вікні на настільному ПК Windows 10.
  • Завантажте документ у Microsoft OneDrive та відкрийте його на веб-сайті OneDrive. Він відкриється в Microsoft Word Online, безкоштовній веб-версії Word. Ви навіть можете редагувати документи в Word Online – не потрібно купувати. Вам просто потрібно використовувати свій браузер.
  • Встановіть LibreOffice, безкоштовний офісний пакет із відкритим кодом. Це альтернатива Microsoft Office. LibreOffice Writer, що входить у комплект, може відкривати та редагувати документи Microsoft Word у форматі DOC та DOCX.
  • Завантажте документ на Диск Google і відкрийте його в Google Документах, безкоштовній веб-службі Google.
  • Отримайте безкоштовну місячну пробну версію Office 365, щоб отримати повний доступ до Microsoft Word та решти Microsoft Office безкоштовно – протягом обмеженого часу.

На Android, iPhone та iPad Ви також можете завантажити безкоштовний додаток Word для Microsoft, щоб переглядати документи Word, не купуючи або підписуючись на Office. Отримайте Word для Android або Word для iPhone та iPad.

Користувачі Mac також можуть використовувати безкоштовний пакет iWork від Apple. Програма Pages може відкривати документи Word.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ОГЛЯД УСІХ ПЛАНШЕТІВ ВІД APPLE: ЯКИЙ IPAD ВАРТИЙ ВАШОЇ УВАГИ?

ЯК ЛЕГКО ПЕРЕЙТИ З ANDROID НА IOS? ІНСТРУКЦІЯ

ЯК ШУКАТИ ТА ВІДКРИВАТИ БУДЬ-ЯКІ ФАЙЛИ НА ВАШОМУ КОМП’ЮТЕРІ ЧЕРЕЗ КОМАНДНИЙ РЯДОК?

ОГЛЯД П’ЯТИ ФУНКЦІЙ ANDROID 11, ЧЕРЕЗ ЯКІ ВАРТО ОНОВИТИСЯ

ЯК ПЕРЕВІРИТИ ОПЕРАТИВНУ ПАМ’ЯТЬ НА ПОМИЛКИ ТА ВИПРАВИТИ ЇХ? – ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, в Україні розпочав роботу новий електронний сервіс check.gov.ua, який дозволяє перевіряти оплату державних послуг онлайн без надання паперових квитанцій. За допомогою сервісу можна перевіряти квитанції в електронній формі, а не надавати їх в паперовому вигляді з мокрою печаткою до відповідних державних органів.

Зауважте, 39-річний мешканець села Олешник, що на Закарпатті, розробив шкідливе програмне забезпечення для зламу екаунтів користувачів соцмереж. Придбавши програму через створений чоловіком канал у загальнодоступному месенджері, та встановивши на свій гаджет, клієнти отримували змогу зламувати мережеві екаунти користувачів соцмереж.

Також Facebook тестує нову функцію для Messenger, яка дозволяє краще захищати Ваші повідомлення від сторонніх очей. Користувачеві потрібно буде підтвердити свою особу, використовуючи Face ID, Touch ID або свій пароль, перш ніж він зможе переглянути свою папку “Вхідні”, навіть якщо телефон уже розблокований.

Окрім цього, Twitter оголосив, що видалив понад 30 000 облікових записів, які проводили державну пропаганду. Ідентифікована як така, що належить Китаю, найбільша з трьох мереж містила 23 750 облікових записів. Мережа займалася цілою низкою маніпулятивних скоординованих заходів, в основному використовуючи різні китайські мови та діалекти для поширення геополітичних наративів, сприятливих для Комуністичної партії Китаю.

До речі, останні оновлення для Windows 10 підвищують безпеку платформи, але, на жаль, вони також містять неприємні помилки, які роблять неможливим друк, викликаючи збої у принтерів. Звіти користувачів на Reddit та форумі Microsoft Answers показують, що проблема стосується різних моделей принтерів HP, Canon, Panasonic, Brother та Ricoh.

Поділитися
Exit mobile version