Розумні пристрої приносять набагато більше задоволення, ніж очікували люди

3 хв. читання

Наскільки ми добре ладнаємо з нашими розумними домашніми пристроями? У дослідженні, проведеному Frontier Communications, респонденти заявили, що використовують свої пристрої набагато більше та із більшим задоволенням, ніж спочатку очікували, про що повідомляє PC Magazine.

У наші дні майже кожен має розумний пристрій, 86% респондентів заявляють, що володіють принаймні одним. У 2020 році, коли весь світ застряг у приміщеннях під час пандемії COVID-19, продажі розумних домашніх пристроїв зросли на 4,5%. Не маючи куди більше їхати і не так багато іншого робити, ми взялися за те, щоб зробити наші будинки більш розумними.

smart 1

Зараз 68% власників заявляють, що використовують ці пристрої більше, ніж очікувалося, а 59% кажуть, що використовують певну функцію свого пристрою більше, ніж спочатку очікувалося. Загалом 59% респондентів вважають, що їх пристрої зручніші, ніж очікувалося, а 52% вважають, що вони корисніші, ніж очікувалося.

На запитання про переваги, які надають ці пристрої, 75% назвали їх зручними, 62% – корисними, а 49% вважають, що вони заощаджують час. Лише 28% вважають їх новими, припускаючи, що вони служать певній меті для більшості людей.

Які пристрої люди використовують найбільше? Враховуючи, що найпопулярніші функції смарт-пристроїв включають моніторинг безпеки, сигналізації та сповіщення, новини та розваги, не дивно, що в розумних будинках переважають розважальні та захисні пристрої. Дослідження свідчить, що 57% користувачів розумних пристроїв відчувають щастя вдома, а 45% відчувають безпеку та захист від використання своїх пристроїв, тому розумні колонки, розумні телевізори, внутрішні та зовнішні камери та системи безпеки – на своєму очікуваному місці.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

FaceTime для Windows: як користуватися – ІНСТРУКЦІЯ

Чому перевірка готовності Вашого ПК до Windows 11 видає неможливість встановлення?

Як безпечно користування соціальними мережами? ПОРАДИ

В Україні поширюється онлайн-грумінг: як захистити Ваших дітей? ПОРАДИ

Що можуть Google та Apple віддалено зробити з Вашим смартфоном?

Як “скинути” рекламний ідентифікатор на Android? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Google видалила з Play Store дев’ять Android-додатків, в цілому завантажених 5,8 млн разів, що, як виявилося, викрадали облікові дані користувачів для авторизації в Facebook.

Щоб виявити, які пристрої “розумного” будинку атакують найбільше, експерти налаштували і підключили до Інтернету уявний “розумний” будинок, що містив різні пристрої – від смарт-телевізорів і термостатів до камер відеоспостереження, принтерів і “розумних” чайників.

Винахідник інтернету сер Тім Бернерс-Лі продав на аукціоні Sotheby’s оригінальний код, за допомогою якого він колись створив Інтернет.

Окрім цього, компанія Apple 30 червня відкрила офіційний офіс в Україні – компанія планує самостійно ввозити техніку в Україну та контролювати магазини офіційних дилерів, які надають послуги компанії в Україні.

Поділитися
Exit mobile version