Всі майбутні iPhone будуть мати 5G-зв’язок

3 хв. читання
apple announce iphone12pro

Коли Apple випустила iPhone 12, вона прийняла рішення робити 5G-зв’зок для всіх моделей на той момент. А що стосується моделей 2022 року, то модельний ряд також включатиме  iPhone SE з 5G. Про це пише PC Magazine.

Інсайдери,  знайомі з планами Apple, вважають, що кожен iPhone, випущений з 2022 року, буде мати стандарт 5G-підключення. Ми очікували б, що це характерно тільки для iPhone 13-ї серії, але Apple також планує оновити iPhone SE, пропонуючи споживачам модель третього покоління. Всім, хто любить iPhone 12 mini, слід також підготуватися до деяких розчарувань, оскільки, мабуть, Apple не збирається пропонувати нам iPhone 13 mini через погані продажі.

В даний час Apple пропонує чотири версії iPhone 12 у вигляді iPhone 12, Pro, Pro Max та mini. Усі вони стандартно включають 5G. Жодна з інших, старих моделей, які продає Apple (iPhone 11, iPhone XR та iPhone SE), не має такого стандарту зв’язку. Зараз ми очікуємо оновлення SE, але незрозуміло, що буде з iPhone 11 та iPhone XR – чи їх оновлять, чи знімуть з виробництва.

Очікується, що iPhone SE 2022 року використовуватиме той самий процесор A15, що і дорожчі моделі, і модем X60 від Qualcomm для забезпечення зв’язку 5G. Це також означає, що Apple може продати iPhone споживачам із обмеженим бюджетом, який надає 5G більше значення, але не хоче купувати дорогий телефон від Apple. Це також може сприяти збільшенню продажів у Китаї, де 5G виявляється дуже популярним.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

FaceTime для Windows: як користуватися – ІНСТРУКЦІЯ

Чому перевірка готовності Вашого ПК до Windows 11 видає неможливість встановлення?

Як безпечно користування соціальними мережами? ПОРАДИ

В Україні поширюється онлайн-грумінг: як захистити Ваших дітей? ПОРАДИ

Що можуть Google та Apple віддалено зробити з Вашим смартфоном?

Як “скинути” рекламний ідентифікатор на Android? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Google видалила з Play Store дев’ять Android-додатків, в цілому завантажених 5,8 млн разів, що, як виявилося, викрадали облікові дані користувачів для авторизації в Facebook.

Щоб виявити, які пристрої “розумного” будинку атакують найбільше, експерти налаштували і підключили до Інтернету уявний “розумний” будинок, що містив різні пристрої – від смарт-телевізорів і термостатів до камер відеоспостереження, принтерів і “розумних” чайників.

Винахідник інтернету сер Тім Бернерс-Лі продав на аукціоні Sotheby’s оригінальний код, за допомогою якого він колись створив Інтернет.

Окрім цього, компанія Apple 30 червня відкрила офіційний офіс в Україні – компанія планує самостійно ввозити техніку в Україну та контролювати магазини офіційних дилерів, які надають послуги компанії в Україні.

Поділитися
Exit mobile version