WhatsApp збільшує кількість учасників відеоконференцій

3 хв. читання

Не дивлячись на проблеми з конфіденційністю у Facebook, WhatsApp залишається популярною платформою для обміну повідомленнями. Додаток нараховує близько 2 мільярдів користувачів у всьому світі.

Плюсом WhatsApp є те, що він використовує наскрізне шифрування і не надає доступ до даних користувачів навіть уряду США. Крім обміну повідомленнями, шифрування WhatsApp поширюється на голосові повідомлення та відеодзвінки.

Як пояснює платформа: “Як і ваші повідомлення, дзвінки WhatsApp зашифровані за допомогою наскрізного шифрування, тому WhatsApp і треті сторони не зможуть їх прослухати”.

Ця функція є особливо важливою для великих компаній, які вимушені проводити ділові зустрічі онлайн через самоізоляцію.

Зараз основною проблемою додатку залишається обмежена кількість учасників відеодзвінків – наразі всього четверо, але як повідомили WABetaInfo, ситуація дуже скоро зміниться. Оновлення для розширення відеодзвінків буде доступне як на iOS, так і на Android пристроях, але всі користувачі мають встановити останню версію програми.

На сьогодні ми маємо декілька додатків для відеозустрічей, які постійно змагаються і вдосконалюють свої функції. Але з новим оновленням, WhatsApp може стати головним конкурентом для Zoom та Microsoft, саме через надійність та безпеку додатку.

Довгоочікувана програма iPad WhatsApp незабаром стане доступна для користувачів, що поліпшить простоту використання.

Whatsapp tab

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Нагадаємо, що з першого лютого 2021 року користуватися WhatsApp стане неможливо навіть на більш сучасних моделях мобільних пристроїв, що працюють на базі Android 4.0.3 і iOS 9. Всім користувачам доведеться оновити ОС до більш нової, або, якщо зробити це неможливо, доведеться купити новий смартфон.

Окрім цього, у Windows 10 May 2020 Update (версія 2004) з’явилася нова функція “Завантаження з хмари”, яка дозволить завантажити останні файли Windows sз серверів Microsoft і використовувати їх для установки Windows 10.

Також компанії Apple і Google об’єдналися, щоб створити систему відстеження контактів з хворими коронавірусом на iOS і Android.

Поділитися
Exit mobile version