Як зберегти заряд акумулятора на Вашому iPhone? Поради

5 хв. читання

Користувачі прагнуть, щоб їх акумулятор на iPhone довго слугував. Щоб заощадити енергію та збільшити термін роботи батареї на iPhone, дотримуйтесь наступних рекомендацій.

1. Переконайтесь, що функція “Оптимізована зарядка акумулятора” увімкнена

Оновлення Apple iOS 13 Apple містить нову функцію, розроблену для захисту акумулятора, обмежуючи його загальний заряд, поки Вам це не потрібно, пише How-To Geek.

Зазвичай вона ввімкнена за замовчуванням, але Ви можете перевірити це в розділі “Налаштування“> “Акумулятор“> “Здоров’я акумулятора“.

battery 1

2. Визначте, які додатки споживають найбільшу кількість заряду акумулятора

Якщо Вам цікаво, куди йде все живлення акумулятора, перейдіть до “Налаштування“>”Акумулятор” і зачекайте, поки статистика не з’явиться в нижній частині екрана. Тут Ви можете побачити, скільки заряду акумулятора споживає кожний додаток протягом останніх 24 годин або 10 днів.

3. Обмежте вхідні сповіщення

Чим більше телефон взаємодіє з Інтернетом, особливо через мобільну мережу, тим більше витрачається заряд акумулятора. Кожного разу, коли Ви отримуєте push-запит, телефон має отримати доступ до Інтернету, завантажити його, ввімкнути екран і відреагувати звуковим повідомленням. Перейдіть до “Налаштування“>”Сповіщення” та вимкніть все, що не потрібно. Більшість додатків соціальних медіа дозволяють налаштувати сповіщень у додатку та зменшити їх частоту.

4. Використовуйте темний режим

OLED-дисплеї генерують власне світло, а не покладаються на підсвічування. Це означає, що їх енергоспоживання залежить від того, що вони відображають на екрані. Якщо обрати темніші кольори, Ви можете значно зменшити кількість енергії, яку використовує пристрій.

5. Використовуйте “Режим низької енергії”

Режим низької енергії” можна отримати в розділі “Налаштування“>”Акумулятор“, або ввімкнути ярлик у “Центр управління“. Увімкнувши цю функцію, Ваш пристрій перейде в режим енергозбереження.

Вона виконує наступне:

  • Обмежує яскравість екрана і зменшує затримку до вимкнення екрана;
  • Вимикає автоматичне завантаження нової пошти;
  • Вимикає рухові ефекти (в тому числі в додатках);
  • Зменшує фонові дії, наприклад, завантаження нових зображень в iCloud.

Ви можете використовувати цю функцію, якщо хочете розтягнути заряд акумулятора протягом більш тривалого періоду. Вона ідеально підходить, коли Ви не використовуєте свій пристрій, але хочете залишатися на зв’язку.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ОГЛЯД УСІХ ПЛАНШЕТІВ ВІД APPLE: ЯКИЙ IPAD ВАРТИЙ ВАШОЇ УВАГИ?

ЯК ЛЕГКО ПЕРЕЙТИ З ANDROID НА IOS? ІНСТРУКЦІЯ

ЯК ШУКАТИ ТА ВІДКРИВАТИ БУДЬ-ЯКІ ФАЙЛИ НА ВАШОМУ КОМП’ЮТЕРІ ЧЕРЕЗ КОМАНДНИЙ РЯДОК?

ОГЛЯД П’ЯТИ ФУНКЦІЙ ANDROID 11, ЧЕРЕЗ ЯКІ ВАРТО ОНОВИТИСЯ

ЯК ПЕРЕВІРИТИ ОПЕРАТИВНУ ПАМ’ЯТЬ НА ПОМИЛКИ ТА ВИПРАВИТИ ЇХ? – ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, в Україні розпочав роботу новий електронний сервіс check.gov.ua, який дозволяє перевіряти оплату державних послуг онлайн без надання паперових квитанцій. За допомогою сервісу можна перевіряти квитанції в електронній формі, а не надавати їх в паперовому вигляді з мокрою печаткою до відповідних державних органів.

Зауважте, 39-річний мешканець села Олешник, що на Закарпатті, розробив шкідливе програмне забезпечення для зламу екаунтів користувачів соцмереж. Придбавши програму через створений чоловіком канал у загальнодоступному месенджері, та встановивши на свій гаджет, клієнти отримували змогу зламувати мережеві екаунти користувачів соцмереж.

Також Facebook тестує нову функцію для Messenger, яка дозволяє краще захищати Ваші повідомлення від сторонніх очей. Користувачеві потрібно буде підтвердити свою особу, використовуючи Face ID, Touch ID або свій пароль, перш ніж він зможе переглянути свою папку “Вхідні”, навіть якщо телефон уже розблокований.

Окрім цього, Twitter оголосив, що видалив понад 30 000 облікових записів, які проводили державну пропаганду. Ідентифікована як така, що належить Китаю, найбільша з трьох мереж містила 23 750 облікових записів. Мережа займалася цілою низкою маніпулятивних скоординованих заходів, в основному використовуючи різні китайські мови та діалекти для поширення геополітичних наративів, сприятливих для Комуністичної партії Китаю.

До речі, останні оновлення для Windows 10 підвищують безпеку платформи, але, на жаль, вони також містять неприємні помилки, які роблять неможливим друк, викликаючи збої у принтерів. Звіти користувачів на Reddit та форумі Microsoft Answers показують, що проблема стосується різних моделей принтерів HP, Canon, Panasonic, Brother та Ricoh.

Поділитися
Exit mobile version