Як вивести результати пошуку Google у верхній панелі Chrome на Android?

3 хв. читання

Перший результат пошуку у Google рідко буває саме таким, як Ви бажаєте. Chrome для Android має зручний інструмент, який полегшує перемикання між результатами пошуку на одній вкладці.

Інструмент називається “Continuous Search Navigation” (“Безперервна навігація пошуку”), і його почали впроваджувати в Chrome для Android версії 91. Він розміщує результати пошуку Google в рядку під адресним рядком, щоб Ви могли перейти до іншого результату, не повертаючись до Google.

Попередження! На момент написання статті ця функція була передбачена прапором Chrome. Функції можуть бути нестабільними, можуть негативно вплинути на продуктивність Вашого браузера та зникнути без попередження.

Спочатку запустіть Google Chrome на своєму телефоні або планшеті Android і введіть chrome://flags в адресному рядку.

F 1 1

Далі почніть вводити “Continuous Search Navigation” (“Безперервна навігація пошуку”) у вікні пошуку, поки не з’явиться прапор з тим самим іменем.

Виберіть спадне меню для прапора та натисніть “Enabled” (“Увімкнено”).

Після цього Chrome попросить Вас перезапустити браузер, щоб застосувати зміни. Натисніть кнопку “Relaunch” (“Перезапустити”) і зачекайте, поки Chrome відкриється знову.

Тепер ми можемо використовувати цю функцію Спочатку просто виконайте пошук у браузері Chrome та виберіть результат.

Під адресним рядком Ви побачите прокручуваний список результатів пошуку. Виберіть результат, щоб перейти на цю сторінку, не повертаючись до Пошуку Google.

Це все! Торкніться результатів на панелі, щоб легко перемикатись між сторінками. Це надзвичайно зручна функція, коли Ви переглядаєте безліч результатів пошуку, щоб щось знайти.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

FaceTime для Windows: як користуватися – ІНСТРУКЦІЯ

Чому перевірка готовності Вашого ПК до Windows 11 видає неможливість встановлення?

Як безпечно користування соціальними мережами? ПОРАДИ

В Україні поширюється онлайн-грумінг: як захистити Ваших дітей? ПОРАДИ

Що можуть Google та Apple віддалено зробити з Вашим смартфоном?

Як “скинути” рекламний ідентифікатор на Android? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Google видалила з Play Store дев’ять Android-додатків, в цілому завантажених 5,8 млн разів, що, як виявилося, викрадали облікові дані користувачів для авторизації в Facebook.

Щоб виявити, які пристрої “розумного” будинку атакують найбільше, експерти налаштували і підключили до Інтернету уявний “розумний” будинок, що містив різні пристрої – від смарт-телевізорів і термостатів до камер відеоспостереження, принтерів і “розумних” чайників.

Винахідник інтернету сер Тім Бернерс-Лі продав на аукціоні Sotheby’s оригінальний код, за допомогою якого він колись створив Інтернет.

Окрім цього, компанія Apple 30 червня відкрила офіційний офіс в Україні – компанія планує самостійно ввозити техніку в Україну та контролювати магазини офіційних дилерів, які надають послуги компанії в Україні.

Поділитися
Exit mobile version